Kisfiúnak vettünk piros-szürke babakocsit. Nem fogják azt hinni hogy kislány? Vélemény?
Kislanyomnal anno kek babakocsink volt. Sosem hittek, hogy fiu. Ellenben minkor volt majdnem 2 eves, jatszoteren teljesen rozsaszinben volt, egy nagypapa allitotta az unokajanak, hogy a lanyom kisfiu :D
Kisfiamnak szinten piros-szurke a sportkocsija. Emiatt meg sosem neztek lanynak. Az arca miatt mar igen :D
Velünk történt:
-" De édes, kisfiú?
- Nem, kislány.
- Kislááány??? Lila- ciklámenben???"
Te még nem tudod, de a neonpinkbe öltöztetett gyerekről is képesek teljes nyugalommal megkérdezni, hogy "Kisfiú?".
Úgyhogy no para!
Én a saját kisfiamra mondtam a "de szép baba, kislány?" kérdésre igent a kedves érdeklődőnek. Két lány után született szegénykém, és még a fejeben volt a sablon válasz.
Semmi baja nem lett tőle, mire beszélni kezdett, pontosan tudta, hogy ő fiú.
Szerintem unisex. Piros pl a villám mcqueen versenyautó mesefigura is.
Amúgy simán megkérdezik, hogy fiú vagy lány, mégha kék a kocsi, kék a body, nadrág, sapka akkor is. Én így jártam, furcsáltam, hogyhogy nem lehet egyértelmű ennyire kékbe öltöztetett gyerekről.
Nekunk az elso kocsink piros/feher volt.
Tobb volt benn a feher.
Lany utan hasznalta a kisfiam.egyszer sem kerdeztek meg,hogy fiu vagy lany.
Most egy kek/szurke kocsija van,melle vilagos szoke (hosszu,meg nem volt nyirva) haja.sokan megjegyeztek,hogy de edes kislany....pedig fiusan van oltoztetve.valamiert a haja annyira elviszi az embereket,hogy csuda.
De pl,az elso fiamnak barna/zold kocsija volt,es egy szal fiu,fiu,fiu,fiu feliratos/nagy persze,hogy fiu felirat kozepen,kek kis palcikaemberkek mindenhol badyban aludt.egy neni belesett a kocsiba,es megjegyezte,hogy de edes kislany 😂😂😂😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!