Chipolino malta babakocsiról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2017. márc. 28. 10:16
1/6 anonim válasza:
Szia! Mi sok nézelődés után ezt rendeltük meg. A pici még nem született meg, így élesben még nem használtuk, csak itthon próbáltuk ki. Egyelőre minden szupernek tűnik. Könnyen összerakható, masszívnak tűnik (férjemnek is), jól irányítható, könnyen megy át küszöbön, szőnyeg sem akasztja meg. Én elégedett vagyok, ilyen árban szerintem nagyon is jó! Ami talán később probléma lehet, hogy a mózesből lesz sportülés, és emiatt lehet, hogy kényelmetlen lesz- de ez majd még elválik, hisz helyzet és babafüggő is, kinek mi a tökéletes.
2/6 A kérdező kommentje:
A járólapon is rendesen irányítható?a boltban csak szőnyeg van,azon minden jó...az előző kocsival emiatt befürödtünj😒
2017. márc. 28. 13:11
3/6 A kérdező kommentje:
K
2017. márc. 28. 13:12
4/6 anonim válasza:
Első vagyok. A házban van parketta és burkolat is, mindkettőn jól megy, de mondom, nekünk még ugye üres :D a kerekei szépen fordulnak, nem csúszkálnak. Ugye ennek lehet bolygósítani,és fixálni is.
5/6 anonim válasza:
Kedves válaszoló. Gondolom azóta már használtátok a kocsit. Milyen? Le tudnád írni a tapasztalataid róla? Kérdező ti végül ezt választottátok?
6/6 A kérdező kommentje:
Mi végül másik mellett döntöttünk.De a babám majd csak egy hónap múlva születik,így még nem tudom h milyen.
2017. júl. 4. 08:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!