Babakocsi sport része egybe dönthető vagy csak a háttámla. Melyik a jobb, melyik vált be?
Több típust látok, ahol az ülés maga dönthető hátra, tehát az ülő pozíció megmarad, nem ismerem ezt a fajtát, hogy jó-e, kényelmes-e a gyerekeknek. Használtatok ilyet? Nem volt gond?
Nem ezt a kocsit néztük ki amúgy, csak annak is így dönthető a sport része.
Amíg nem tud ülni addig a sima háttámla döntőssel jó lehet, de ilyen fajta babakocsinál hogy lehet megoldani, hogy majdnem vízszint de mégsem?
Szóval arra lennék kiváncsi mikor a mózest kinövi, de esetleg még nem ül, vagy egyszerűen már nem marad meg a mózesben.
Kagylo ulesnek hivjak amit irsz.
Nekunk olyan volt,3 hos koraban valtottunk ra.a 3 fokozaton kivul hevederrel lehetett finomhangolni.kisfiam sokat aludt benn,nem tunt kenyelmetlennek.pedig en nagyon nem akartam ilyen kocsit.
Viszont 10 hosan kinotte...82cm volt a hossza a sportnak,igy vettunk masik kocsit,ami csak sport.ennek kulon lehet allitani a hattamlajat.joval nagyobb az ulese,kenyelmesebb.
Meg amit nem szerettem a kagylosban,az a kupolaja volt.ha ult,akkor jol elore ert,de ha fekudt,akkor a kupola is hatrebb ment ugye,az ulessel egyutt.
Én a kagylóülésre szavazok :)
4 gyerekemnek mindig ilyen kocsijuk volt, imádták, hatalmasat tudtak bennük aludni.
Igaz ők nem hason alvósak...bár hason fekve nem is lehet bekötni a babákat ;) Amíg pici addig mózes, ha meg már a mózes nem kell, kinövi akkortól muszáj bekötni,mert egy pillanat és megvan a baj (barátnőm megjárta)
Utolsó vagyok: Nekem is Buzz xtra 4-em van :)
Soha nem találsz jobbat :)
(érdemes körbenézni,mert én pl. 150-ért találtam vadi újat, mózessel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!