Mit tehetnék, hogy a babakocsiváz ne nyikorogjon?
Figyelt kérdés
Dada Paradiso babakocsink van,5 hónap után előjött a nyikorgás,de csak az egyik oldalon.Visszavittük,mert garanciás,oda volt 10 napig és visszakaptuk úgy,ahogy bevittük.Bezsírozták valamivel,de semmit nem használt.Szégyelljük még egyszer visszavinni ezért kérek segítséget,hátha volt már valaki ilyen helyzetben.Előre is köszönöm!2016. dec. 21. 19:49
1/8 anonim válasza:
Ki kell deríteni a nyikorgás okát és lekezelni szilikon sprével. Ha nem tudod megcsinálni, akkor szépen vidd vissza, vagy adjanak címet valamilyen szervizre.
2/8 anonim válasza:
Viccesen fog hangzani, de ha tudod, kend be popsikrémmel (mert zsíros). Apukám tanácsolta, nekünk bevált.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ki fogjuk próbálni!
2016. dec. 21. 20:40
4/8 anonim válasza:
A mienket is valami sprevel fujja be parom ha elkezdi.attol egy ideig teljesen elmulik.
Nem tudom milyen pontosan,gyanitom valami olajos cucc lehet.
Nekunk foleg ott szokott nyekeregni ahol forditani tudom (az egesz felso resze 360°ban fordul,egy gömb alaku valami van ott)na az szokott nagyon.
Nem tudom a tietek hol nyikorog,mert ez mashol nem.de szerintem ilyen cuccosbugival barhol be lehet fujni.
5/8 anonim válasza:
Nagyon jó a wd 40 csak ajánlani tudom
6/8 anonim válasza:
Wd 40 mindent megold :-) De tényleg.
7/8 anonim válasza:
4 es vagyok.
Igen,ez az.a wd40 :) parom is ezt fujja.
8/8 A kérdező kommentje:
WD40-el jó alaposan befújta a férjem,de még jobban nyikorog!
2016. dec. 22. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!