Fix vagy bolygókerekes babakocsi a jobb?
Melyiknek mik az előnyei/hátrányai?
Pl. földes/kavicsosabb talajon melyikkel könnyebb közlekedni? stb.
Fix kerekest eszembe sem jutna venni semmilyen útra sem... Mindenképpen egy stramm, stabil bolygókerekest javaslok nehezebb talajra is.
Próbálj ki a boltban egy fix kerekest és meglátod, hogy miről beszéltem.
Valamilyen felindulásból vettünk egy kicsi hauck sportkocsit. Első használat után azt mondtam inkább vissza a nagy, nehéz fix kerekűhöz mert az nem volt jó de tuti van belőle stabilabb.
Felénk még a 3 nagy kerekű a divat aminek az első kereke bolygósított, ha lesz még babánk olyat akarok mert a többiek is olyan könnyen közlekednek vele.
Nagy kerék az kell rossz terepre pl kavicsra, nálunk is van kavics bőven.
A lényeg a nagy kerék! Hiába bolygó, ha kicsi, akkor kavicson meg fogsz vele bolondulni, mert elakad.
Én nagy bolygó kerékre szavazok. Igaz, az meg alig fér be az autóba :)
Nekem nagy bolygókerekes van, de fixálható!
Talán egyszer próbáltam fixen, hát nem jött be
Volt elsőnél egy fix és bolygós is. A fix nehéz volt ráadásul mint a talicska olyan,minden kanyarnál megemelni,hogy forduljon.... Borzasztó volt nekem.
Most a másodiknál bolygó,hátul nagy kerék,maga a kocsi is nagy ,kocsiba éppen befér a váza széltébe. Amint ül a baba,veszünk pici kocsit,ez meg akkor kerül elő,ha jön a harmadik,már ha nem testvér kocsi lesz majd akkor pedig,mert kettes és hármas között kicsi különbség lesz terveink szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!