Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Melyik most a legdivatosabb...

Melyik most a legdivatosabb babakocsi és autósülés?

Figyelt kérdés

2016. nov. 2. 07:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Bugaboo +1
2016. nov. 2. 15:55
 12/19 anonim ***** válasza:
Azt vedd figyelembe, hogy a Maxi Cosi babakocsi dögnehéz. Emeletre, lépcsőzésre alkalmatlan. Stokke, Concord, Peg Perego szerintem a legmenőbb kocsik.
2016. nov. 2. 21:14
 13/19 A kérdező kommentje:

Oké azt nem tudtam hogy nehéz a maxi cosi.

Kertesben laknak de gondolom azon a 3 lépcsőn kivül máshova is mennek majd vele.

Akkor marad a bugaddo 1 babakocsi.

Szétnézünk holnap a bababoltokban milyenek mennyi stb..

2016. nov. 3. 13:38
 14/19 A kérdező kommentje:

Na még a Concord babakocsi is jól néz ki.

A stokke továbbra sem tetszik olyan kicsinek tűnik az egész.

Akkor ezek közül a Concord és a Bugadoo között melyik jobb terepre is? (Földes út)

2016. nov. 3. 13:41
 15/19 anonim ***** válasza:
Concord egyertelműen. Annak szuper az autós hordozó része is. A Bogaboo-hoz nem is tudom, hogy mi csatlakoztatható. De én még mindig a Peg Perego-t mondanám. A book+ a legjobb kocsi szerintem. És azért közel 300.000 Ft-ért nem egy olcsó kategória.
2016. nov. 3. 22:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekunk maxi cosi hordozonk volt a bugabookhoz. A bugaboo buffalonak es a donkeynek nagyok a kerekei, azok terepen is szuperul mennek. Concordot nem ismerem.
2016. nov. 4. 08:37
 17/19 A kérdező kommentje:

Na!

Nem tudok dönteni.

Voltunk boltba. Mindengyik nagyon jól nèz ki.

Concordnak kicsit kisebb a kereke.

A bugabbo buffalonak elég nagy kereke van terepre.

A peg peregoból meg több féle van.

Amúgy az annyira nem tetszik.

Úgyhogy a bugabbo buffalo lesz a nyerő!

Tetszik teszik nekik nem nem!😀

2016. nov. 5. 09:33
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem jol dontottel! Ha nem tetszik a Bugaboo kocsi, akkor magukra vessenek, nagyon szuper ajandekot kapnak, es oszinten az egyik legjobban kezelheto kocsi. Ami eleg divatos is, legalabbis itt kulfoldon, minden kicsit jobbmodu abban tolja a gyereket. :)
2016. nov. 7. 11:59
 19/19 anonim válasza:
0%
Nem az számít,h mennyire divatos hanem ,h elférjen benne a gyerek.
2016. nov. 8. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!