Peg Perego GT3 milyen autóba fér be?
Sziasztok!
Olyan szerencsénk volt, hogy szert tudtunk tenni az utolsó darab GT3-as babakocsira. Nem is lesz több ebből a fajtából. Megvettük, de jelen pillanatban az autónk hátsó ülésére fektettük be, mert a csomagtartónk kicsi. Autót is készülünk venni, és fontos szempont, hogy a babakocsi beférjen a csomagtartóba. Akinek ilyen babakocsija van, milyen autóval jár?
Előre is köszi a válaszokat!
mindenképpen kombi autó.
nekem peugeotom van, férjemnek opel, mindkettő kombi, de ha mindegyikben elfér a babakocsi, de a férjemébe más is befér.
Szia! Nekünk egy Opel Vectránk van, nem kombi. A babakocsink egy Coletto Austin 3 volt. Egy hétre elmentünk nyaralni két gyerekkel babakocsival, bőröndökkel, úgyhogy elfértünk a csomagtartóban. Bár a babakocsi kereke kivehető, úgy emlékszem, hogy azt levettük. De én is a kombit ajánlanám inkább. Ha pedig családi autót vesztek, akkor inkább erősebb motorral vegyétek, a barátnőmék egy Opel Zafirát vettek, 110 vagy 120 lőerős benzines, pontosan nem tudom, de mindig panaszkodik, hogy ha tele van a kocsi, akkor előzni már nem mer vele.
Ilyen volt a babakocsink:
De volt, hogy még benyomorítottunk mellé egy Quinny Zappot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!