Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Elég ez pelenkázótáskának?

Elég ez pelenkázótáskának?

Figyelt kérdés

Nem találok másikat, ez meg volt a kocsihoz. Nagyon kicsi lenne pelusozósnak? illetve még sztem az is baj, hogy alul kell a vázra rögzíteni...

szerintetek? ami kellhet útközben, tegyem a saját táskámba, ebbe meg váltóruha,pelus,stb...?

[link]

2016. aug. 28. 22:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Az enyém sem sokkal nagyobb, és még elférek benne, igaz, még nincsenek nagy ruhái a babámnak, fél éves. Jól kell hajtogatni, és minden elfér. Az enyémben van: ikeás szövet pelenkázó alátét, egyszer használatos alátét, textilpelenka, váltóruha (2 body, zokni, rövidnaci, hosszúnaci, pulcsi), sapka, 3 db pelenka, popsikrém, popsitörlő (nagy megkezdett csomag, nem utazós), 1 csomag zacskó a használt pelusnak, sapka, cumisüveg (vízzel), kézfertőtlenítő, naptej, irataim, pénztárca, telefon, papírzsepi, toll, összecsomagolós bevásárlózsatyor.

Engem zavarna, hogy lent van, tuti folyton összerugdosnám. Az enyémet fent kell rögzíteni, így nem is viszek magammal másik táskát sehová, tök szabadnak érzem magam :)

2016. aug. 28. 22:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekünk elég lenne, a miénk még kisebb is, de ez tényleg attól függ, hogy mennyi mindent akarsz vinni.

Nekem egy Hauck babakocsim van, kisebb pelenkázótáskával, ilyen: [link]

A képen nagyobbnak tűnik, de azért nem annyira nagy, tényleg. Nekem bőven elég, leírom mi szokott benne lenni:

Két textil pelenka, két pelenka, popsitörlő, pici tégelyes popsikrém, kézfertőtlenítő, 1-2 cumi (dobozban), telefon, pénztárca, irattárca, 1-2 játék (csörgő, ilyesmi) és időjárástól függően van, hogy plusz ruha is kerül bele (pl. kardigán, hosszabb/rövidebb nadrág, ha esetleg váltani kéne). Meg most már nagyobb a babám, nem csak anyatejet kap, hanem már iszik vizet is, úgyhogy viszek neki üvegben, de azt nem a táskába teszem, hanem oldalra, a tartóba, de a táskában is elférne. Van, hogy az kerül be, és a saját innivalómat teszem a tartóba, szóval befér.

Én ezen felül már nem viszek táskát, kényelmesen bele tudok tenni mindent.

Igaz, ha alul lenne, nem lenne ilyen kényelmes, például telefont elővenni, vagy innivalót, játékot, cumit, ezek miatt tényleg zavaró lenne mindig lehajolni, kiguberálni belőle.

2016. aug. 28. 22:59
 3/6 A kérdező kommentje:

a saját cuccomnak mindenképp viszek táskát, 'meztelennek' érzem magam nélküle :)

nem rúgom meg, ki van próbálva, az nem probléma

2016. aug. 28. 23:12
 4/6 A kérdező kommentje:
egyes, te aztán tudsz pakolni :D
2016. aug. 28. 23:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Kepen eleg kicsinek tunik.de ha csak a gyerek cuccait tartod benne akkor eleg.

En egy sima oldaltaskat vettem erre a celra.eleg nagy.de En nem cipelek mindenfelet magammal.jatek a gyerek mellett es/vagy a babakocsira akasztva.van egy kis zseb a sport ules aljan abban van 2 pelus es egy popsitorlo.a taskaban kaja van,ha hosszabb idore megyunk,egy textil pelus,innivalo,penztarcam,kulcsom es egy bady,naci valto szett.h a viszek pulit azt abkocsi aljaba dobom be,ott van meg egy pled es az esovedo.plusz a bevasarlas ha epp megyunk.

2016. aug. 29. 05:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Második gyerekem épp pici, még mindkettő pelusos, és soha nem használtam pelusozó táskát. Szép nagy normál táskáim vannak, minden belefér.
2016. aug. 31. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!