Kinderkraft babakocsiról tapasztalata van valakinek?
Kinderkraft 3 az 1-ben babakocsi, Kraft 6, Vanília
ez érdekelne pontosabban
Szemelyes tapasztalatom nincs ugyan.de megneztem milyen.
Nem tunik rossznak.
Nezted eloben?a sport reszen a kupolat mennyire lehet allitani?sokat szamit,hogy mennyire takarja a baba arcat,aminek csak ennyi a kupolaja annal csak a deli naptol vedi a gyerkoc arcat.
A masik amit neztem,hogy a hordit es a mozest is ket kezzel kell kiakasztani mielott leveszed.nekem ez a megoldas nem tunik tul kenyelmesnek es biztonsagosnak.
A mienken a mozest es a hordit ugy kell levenni,hogy a hatuljukon van egy kar amit felfele kell huzni,ekozben a masik kezeddel tudod mar fogni,nehogy leburuljon.
Es nekem az elso gyerkoc kocsijanak a tolokarja ott romlott el ahol allitani lehet a magassagat,eltorott,vagy nem tudom de majdnem elestem en is es a kocsi majdnem borult, epp emeltem volna fel a jardara mikor lezuttyant.pedig chicco volt,nem egy noname vacak.
Es mostmar vannak olyan babakocsik,asszem chicco es hauck is amiken a hordi,mozes es sport is fordithato ugy a vazon,hogy nem kell levenni.van egy forgo szerkezet a vaz kozepen.Nekem is ilyen van,ezt nagyon szeretem benne.akar minden utacaban meg tudom forditani a gyerkocot,hogy ne susse a szemet a nap.vagy ha leulunk valahol akkor gond nelkul forditom az asztal,pad fele.nincs utban a tolokar,nem kell manoverezni.csak siman leallitom az asztal melle fel a tolokar es elforditom.
Igy:
Nekunk ilyen van.
Köszönöm a kielégítő választ. Nem láttam még ennek a márkának a kocsijait, de elég igényesnek tűnt elsőre. Sajna a Chicco-val az a problémám, hogy picik a kerekei, és macskaköves utakon nem lenne túl kényelmes.
A tied milyen márka?
Giordani ethos.
En nagyon szeretem.ennek nem olyan kicsik a kerekei,az nalam is szempont volt.bar nem is felfujhato kerekek,de a forgo tudasa legyozte a felfujhato kereket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!