Milyen féle babakocsit érdemes venni? Újszülött kortól vagy 6 hónapos kortól, és miért?
Én anno nem vettem külön újszülött babakocsit. Olyat vettem ami 170 fokig volt dönthető, azaz majdnem vízszintesig. Tettem bele plédet, teljesen jó volt így is. (Jelenleg 20-25 ezer körül lehet ilyeneket venni újonnan). De tényleg nagyon jókat lehet találni alig használtan.
Mondjuk az is számít, hogy mennyit lesz benne. Mert ha csak keveset, akkor szerintem ilyen is jó. Ha nagyon sokat, akkor biztos jobb, ami teljesen vízszintes.
Arra figyelj , h a 3in1kocsik között nehezebbek, szelesebbek is vannak. Az enyémet levinni a 2.ról , feltenni a hevre egyedül esélytelen. Néhány kisboltba se tudtam betolni , annyira széles.
Viszont itt a lakótelep-játszótér vonalon tokeletesen teljesitett. Hasznos volt, h vizszintes. Mert nagyon sokat setaltunk úgy, h aludt benne. Hordozó kendonk is volt, de azt inkább csak rövidebb setakra, v olyan napokon , amikor különösen igényelte a kozelsegem hasznaltuk.
Jó az is , ha az autosulest rá tudod csatlakoztatni a babakocsira. Így ha útközben elalszik a boltba menet nem kell felebreszteni, csak rakattintod az ülést a vazra. Viszont ebben sokáig nem jó altatni. Gerincenek nem tesz jót.
Mikor nagyobb lett mi is vettünk egy esernyore csukhato sportkocsit is. Hogyha bkv -val mentünk jo volt. Ezeket hasznaltan elég olcsón meg lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!