Babakocsi helyett mit? N ül bele.
Kb. 2 éves volt a fiam amikor hanyagoltam a babakocsit. Ilyenek a kisgyerekek mindent megfognak, megnéznek útközben, nyitogatják az autók ajtaját, fogdossák a kerekeit vagy mindenhová be akarnak menni körülnézni...
Ez idővel kicsit jobb lesz. Amennyire csak lehet próbáld úgy tervezni a napodat, hogy mindkettőtöknek jobb legyen.
Abban az időben kismotort használtunk, bár a terelgetés sem egyszerű mindig.
A vonatozás sem volt egyszerű, egyedül nem is mertem elindulni. Felváltva kísérgettük a folyóson, nyitogatta az ajtót, felmászott az ülésre...
Ilyen a felfedező korszak, amint jól megismeri a környező dolgokat már nem lesz érdekes és könnyebb lesz a haladás.
nekem is 2 éves volt a fiam amikor eladtam a kocsit, egyszerűen kinőtte, már csak azért toltam, hogy a bevásárolt cuccokat beletegyem :D
2 évesek már nem nagyon ülnek a kocsiban, de tricikliben sem. enyém mindenhova jött, megfogtam a kezét és mentünk. vagy rollerrel jött, azt 2 évesen kezdte, én a kismotort nem szerettem, azt inkább itthon használta a kertben, mert esett el betonon és csúnya vége lett. de azt is megpróbálhatod, lehet nektek bejön.
igazából szerintem itt az a lényeg, hogy ő mozogjon, ne te változtasd már a helyét, hiszen nem kisbaba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!