Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ugyanolyan babakocsit akar a...

Ugyanolyan babakocsit akar a barátnőm, mint ami nekem van. Hogyan beszéljem le róla?

Figyelt kérdés
Nekem most féléves a gyerekem, ő félidős terhes. A múltkor megkérdezte honnan rendeltem. Megadtam neki a linket. 21 féle színben kapható a babakocsi. Erre ő ugyanolyan színűt akar, mint az enyém. Próbáltam lebeszélni, hogy nem praktikus ez a szín, mert világos és könnyen koszolódik, de nem vette a lapot. Megmondjam neki kerek perec, hogy válasszon másmilyet? Megsértődne?
2016. júl. 7. 16:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%

"Megmondjam neki kerek perec, hogy válasszon másmilyet?"

Miért is választana másikat?

Mert te azt mondod? Mert különben öri-hari lesz, vagy mi?

OFF: Én is kíváncsi vagyok a babakocsira, szintén félidős terhes vagyok. De csak ha megmondod, melyik színű a tiéd! :)

2016. júl. 7. 17:02
 12/22 anonim ***** válasza:
93%
Ha neki is olyan nemű gyereke lesz, mint neked, akkor örökbe kell adnia?
2016. júl. 7. 17:03
 13/22 anonim ***** válasza:
84%
Őszinte érveid?
2016. júl. 7. 17:05
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Miért fáj az neked hogy neki is az tetszik? Ne nevezd a barátnődnek szerintem. Egy barát nem irigy..
2016. júl. 7. 17:09
 15/22 anonim ***** válasza:
77%
Hagyjátok, iskolaszünet van. Csak unatkozó kamasz. :)
2016. júl. 7. 17:26
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Először azt hittem, hogy azért akarod lebeszélni, mert megbántad, hogy olyat vettél, nem éri meg, nem jó minőség stb. De ez, hogy azért ne vegyen olyat,mert neked is olyan van... Ez kész! :-)
2016. júl. 7. 17:28
 17/22 anonim ***** válasza:
98%
Nekem a 12es válasz a favorit. Nektek? :)))
2016. júl. 7. 17:30
 18/22 anonim ***** válasza:
91%
köszönöm, köszönöm, díjat is kapok a 12-ért? Esetleg egy pont ilyen babakocsit? :D
2016. júl. 7. 17:32
 19/22 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem ezt vehetnéd bóknak, mert egyrészt tetszik neked a kocsid használatilag, másrészt az ízlésed is kifogástalannak tartja, mert a színéből is olyat akar.

Nekem ugyanolyan márkájú babakocsim van, mint a barátnőmnek, mindkettőnknek az tetszett, de színre más. Szerintem nem ciki, ha ugyanolyan babakocsit toltok. Nem törődik senki ilyesmivel:)

2016. júl. 7. 19:00
 20/22 anonim ***** válasza:
78%
Te jó ég, ovis vagy?😂 Miért zavar ez téged? Vagy tényleg gyerek vagy és játék babakocsiról van szó? Felőlem az egész utca vehet olyat amilyen nekem van, legalább tudom hogy jót választottam:-D
2016. júl. 7. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!