Ikres szülők! Ismeritek a Bébécar vector duo vagy Bébécar one and two ikerbabakocsit? Mik a tapasztalatok? Ti hol szereztétek be?
ABC zoom kocsink van, 3,5 éve vettük újonnan, most a második ikerparunk használja.
Mi ezt az egy kocsit néztük és elsőre szerelem volt.
Raneztem most arra amit kineztetek, nekem tetszik, de nem ismerem.
Nekunk is az ABC Design Zoom van,es szinten duplaikres.
OFF:#1 csak nem te vagy az aki duplaikres es Krisztian&Oliver a ket kisfiu?A lanyok nevere mar nem emlekszem :/
En vagyok az aki egyszer irt ki kerdest a duplaikrekkel kapcsokatban :)
Ha emlekszel Beni&Barni,Lori&Lizi az ikreim :)
Na utana kerestem a nagyobbjaid Zita es Blanka.
De én vagyok az :)
És emlékszem is rád
Gratulálok Nektek a gyerkőcökhöz! :)
Köszönöm a választ. Néztem ezt a kocsit is, de nekem valahogy nem tetszik, hogy a mózeskosárnál egyik lentebb, másik fentebb van és kicsit rá is lóg egyik a másikra. Bár még mindig jobb, mint, aminél egymás alá rakják a gyerekeket.
1. vagyok
Én azt javaslom, hogy menj el olyan boltba ahol forgalmazzák az általad kinézett kocsikat. Próbálgasd, tologasd te is és a férjed is. Kényelmes e mindkettőtöknek. Össze tudjátok e csukni? Ha szükséges pl. lépcsőházba bevinned hogy tudod megoldani? A kocsi csomagtartójába ténylegesen be tudjátok e rakni?
Én azon kívül, hogy megtetszett neten az amit vettünk végül, ezek a szempontok alapján próbáltam ki. Hisz ha nekem nem kényelmes tolni, pont nem számít, hogy 100 másik anyuka imádja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!