Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Városi, de nem túl jó minőségű...

Városi, de nem túl jó minőségű utakra (macskakő, kátyúk), padkázós-tömegközlekedős életmóddal inkább terepes, nagykerekű, vagy kiskerekű, de könnyű, strapabíró városi babakocsit vegyek?

Figyelt kérdés
Esetleg konkrét típust ajánlanátok? Autóba nem akarom tenni, ez nem szempont.
2016. jún. 27. 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagykerekű és strapát bírók kocsit vennék és vettem is bergon Q12 kocsink van
2016. jún. 27. 21:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Detto,mint az első.

Nem bàntam meg. Első gyerekkel a környéken mindenhol épìtkeztek utakat újìtottak nagyon jól jött a rugózàs, azóta költöztünk és persze kifogtuk az újabb felújìtandó fejlesztés alatt àlló környéket :-) Most is jól jön a nagy kerék meg a rugók :-)

Baràtnőm inkàbb csak kendőzött aztàn kiskerekű esernyőkocsit vett. De amikor làtom zötyögni a gyereket... A sajàtomat tuti nem tolnàm ilyenben.

De ezt mindenki maga döntse el.

2016. jún. 28. 02:37
 3/6 anonim ***** válasza:

a kicsi kerék elakad mindenben.

én nagy kerekű, könnyű és könnyen irányítható kocsit vettem. az egész városban egyetlen helyen volt gondunk, ahol a széles és mély folyóka pont a verdánk tengelytávolságára volt egymástól.

2016. jún. 28. 12:00
 4/6 anonim ***** válasza:

nekünk espiro vector lite 2in1-ünk volt. ez a típus már nincs, de van most is nagyon hasonló fazonú kocsija a gyártónak.

nagyon szerettük, elővásárlási jog fenntartásával adtam csa el :D

2016. jún. 28. 12:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is dilemmáztam, mert van itt kavicsos út is meg járda-padka-rossz beton is, ugyanakkor belváros-BKV is játszik, és szempont volt, hogy azért meg tudjam emelni könnyen.

Graco Evo Trio mellett döntöttünk, 1 éve használjuk, és nem bántam meg! Jól mozog, bírja a strapát, nagy a kosara és könnyű. Nem rugózik, de az utas kifejezetten szereti, ha rázós terepen megyünk :) Most nevet rajta, korábban pedig elaludt.

2016. jún. 28. 13:33
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm Mindenkinek a válaszokat! Szóval nagyobb kerekűt javasoltok - meg fogom nézni a konkrét típusokat is, amiket írtatok.

Köszi:)

2016. jún. 28. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!