GRACO Symbio vs. Evo? Melyikkel járnék jobban?
E kettő kocsi között vacillálok, használtan venném. Az áruk kb. egyforma.
A Symbio mellett szól: picit keskenyebb, kagylóüléses (kisfiamnál is csak ez jött be, utána váltottunk lapra csukható kocsira, és amint elkezdtem dönteni a támláját, mindig felébredt), könnyebb szerkezetű, a tolókar is megfordítható, és az ülések is két irányból tehetők fel. Hátránya: iszonyat pici bevásárlókosár :S
Evo: Nagyobb bevásárlókosár, összecsukható úgy is, ha a sportrész rajta marad.
Számomra hátrány az ülés háttámlájának dönthetősége szemben az egész ülés dönthetőségével, de ez lehet, hogy csak megszokás kérdése.
Aki használta bármelyiket, vagy próbálta, esetleg szintén e kettő között gondolkozott, megírná a tapasztalatát?
Köszönöm!
Lemaradt, hogy az Evo fékét is biztosabbnak érzem, mint egy bowdenes kivitelűt, ami a Symbion van.
A kerekei viszont talán a Symbionak jobbak rosszabb útviszonyokra (városban lakunk, de vannak nagyon rossz járdák)
Köszönöm szépen! :)
És nem volt zavaró az apró bevásárlóháló? Bár nem ezzel nagybevásárolnánk, de sosem gond, ha egy pulcsit, játékokat, pár dolgot be lehet tenni, és elfér.
Illetve, hogy összecsukásnál le kell mindig külön venni a sportrészt, ez mennyire zavaró? Sokat autózunk majd, bár van lapra csukható kocsink nagytesóról, de ha már megvesszük ezt, szeretném kihasználni majd, nem csak fél évig, amíg mózeses.
Még a fék érdekelne, hogy mennyire sérülékeny?
Köszönöm! :)
Szia, nem tudom, hogy még aktuális-e a kérdésed. Mi pont tegnap néztük a brendonban az Evo-t, én beleszerettem. Nekem az első gyerek után, akivel nagyon rossz babakocsit passzoltak ránk, nagyon sok szempontom van, szóval nagyon válogatós vagyok.
Egyedül a graco evo ment át számomra tegnap a teszten. Jó, lehet, hogy egy 300 ezres babakocsi is átment volna, de olyat azért nem néztem, a graco evo most akciósan 124 mindennel együtt.
Pl amit te írsz, hogy a lábtartó külön állítható, az nekem egy nagyon fontos szempont volt, direkt olyat kerestem, aminek külön állítható. Egész egyszerűen az első gyereknél baromira használtuk, hogy azt én dönthessem el, hogy mikor lóg a lába, és mikor ne. Ezt a Symbiot nem is láttam, szívesen kipróbáltam volna még. Akkor ott nem állítható külön a lábtartó? Az átfordítható kar, meg szerintem nem fontos, ha a gyerekülés két irányból rögzíthető. Nálunk az elsővel átállítható volt a kar, de majd megdöglöttem, amikor a bolygósítható kerekek hátul voltak, és nem elöl, ahogy annak lennie kell, szóval sok hasznát nem veszed, főleg így, hogy az ülést is tudod változtatni. Az Evonak tényleg hatalmas bevásárlókosara van, majd lehidaltam. BIztos van előnye, és meg lehet szokni, hogy tudsz labdát, miegymást hova pakolni, főleg ha nagyobb, és vinni kell a kismotort, a labdát, a homokozószetteet, meg a törött kifli és a félig megcsócsált alma is elfér, és még a boltból is tudsz beletenni.
Végül te melyik mellett tetted le a voksod? Érdekelne ha tudsz többet a Symbioról, lehet vásárlás előtt még azt is kipróbálnám, bár az Evo összecsukása jobban tetszik. Viszont a Symbio rugozása is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!