Bebetto Solaris, Tako captiva, vagy Baby design lupo babakocsit vegyek?
Figyelt kérdés
Ha valaki tudja egymáshoz viszonyítani hármat, melyik mivel jobb-rosszabb a másiktól. Az árát látom, tapasztalat érdekel. Captivát láttam, nagyon szép a huzata, jó az anyag, tetszett a sportrésze, de az irányíthatósága az akadályokon nem győzött meg. A másik kettőt viszont nem tudom.2016. jún. 21. 07:19
11/12 anonim válasza:
White Lux: igen, állítható az öve. Még várja a gazdáját, aki nemsokára elfoglalja a helyét. De összeraktuk, és az udvaron tologattam már. :) Nem bírtam ki. Nagyon könnyen irányítható kocsi.
Valóban sokan szidják, és sokan dicsérik. Ez úgy általánosságban az összes lengyel babakocsira igaz. Ezért írtam korábban, hogy csak akkor jó, ha nem számít a súlya és a mérete. Én direkt nagy babakocsit kerestem, nagy mózessel, jó magasat. De egyáltalán nem kell emelgessem, és nagy a csomagtartónk. Valamint sokat kirándulunk, és oda is kell a strapabíró járgány.
12/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!