Graco Symbio vs. Chicco Urban, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
E kettő kocsi között vacillálok, nem tudom melyikkel járnék jobban. Tudnátok tapasztalatok írni? A Graco talán jobb minőség, és ha jól tudom, nem olyan széles a két hátsó kerekek közötti távolság. A Chiccoban az tetszik, hogy sportrésszel együtt csukható, és a tárolókosra nagyobb.2016. jún. 16. 09:36
1/5 anonim válasza:
Graco. Nekem az volt. Nagyon jó kocsi. Pró áltam chicot is borzalmasan silány minőség. A Gracohoz tesztelt hordozó van ami ráadásul jó nagy. Mi 2 éves korig használtuk.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! :) Megkérdezhetem, hogy melyik típus volt neked?
Nekem van egy Chicco kocsim, Simplicity, én szerettem nagyon az első gyerkőccel, meg is tartottuk. Ezért kezdtem el ebben a márkában gondolkodni, de a Grace-ról jókat hallottam, hát ugye nyilván van a jó kocsi, meg a jobb :)
2016. jún. 16. 13:16
3/5 anonim válasza:
Szia!
Én 2 hónapja vettem Urban plust-t
Hát én a másik nap vittem vissza!
A kereke vacak, minden apró mélyedést megérez, a gyereket szétrázza.
Nagyot csalódtam benne :(
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Akkor azt hiszem kihagyom! Volt egy ilyen érzésem, hogy inkább ne az legyen! Mit vettél helyette, megkérdezhetem?
2016. jún. 16. 23:06
5/5 anonim válasza:
Nem lebeszélni akarlak róla, de nekem nagyon nem vált be :(
Én quinny buzz 4 xtra-t vettem, az a nagyobb padkát is emelés nélkül "megmássza" nem zötyög, nem ráz, és irtó kényelmes tolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!