Autósülés előre vagy hátra?
1es vagyok
Nem tudom miert ertett mondenki felre, de epp azt irtam, mint a tobbiek. 9 kilo alatti gyereket csak es kizarolag menetiranynak hattal lehet bekotni. Es elore csak akkor lehet, ha ki van kapcsolva a legzsak. Te a lanyodat mar bekothetet elore menetirannyal azonos iranyban a kresz alapjan. De, mint azt mar korabban is leirtam, ez nem tul szerencses otlet. Veszelyes es zavaro, en nem tennem. Egyertelmu, hogy a gyerek a legbiztonsagosabb helyen ul az autoban, mert o a legfontosabb. Rengetek oldalt vegigolvastam a neten, kikerdeztem az ebben jartas embereket a csaladban es vegul ugy dontottem, hogy kozepen fog ulni a gyerek hatul. Bombabiztosan van rogzitve az ules es barmelyik oldalrol is utkozunk, elolrol, hatulrol es oldaliranybol is rengeteg hely van, szoval vedve van. 12 kilo, menetiranynak megfeleloen utazik es igy kilat meg en is elerem elolrol az antosulesrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!