Megéri az árát Stokke babakocsi? Tényleg annyira jó?
Egy dolog miatt érte meg nekünk jobban, mint a többi: a gyermeked szemmagasságban lehet veled. Ez áldás nemcsak a lelkednek, de a férjed és a te derekadnak is.:)
Egyébként "csak" annyit tud, hogy jó a rugózása, lépcsőztethető, moduláris, mind3 rész 0+os újszülött szűkítővel, a tolókarja állítható, elöl, hátul lehet rá táskát tenni, a modulok előre és hátra fordíthatók, a babakocsi összecsukható, a modulok külön könnyen le- és felszerelhetők.
De ezeket biztosan tudja más kocsi is mind, én nem tudom, de mi ezeket is imádjuk benne.:)
5: 150 cm "magas vagyok", nekem valóban kb. szemmagasságban van a gyermek.:) egyébként lehet, hogy nem arra tervezték, hogy ne fájjon a férjem dereka, de attól még jó.
múltkor amúgy azt írtam, hogy a szmogban is tökjó (Lipótvárosban élünk), erre valaki azt írta: a szmog nemcsak lenn van. Na tessék, semmit se lehet már mondani itt.:D
Nagyon jól manőverezhető, egy ujjal akár.
Monstrum és strapabíró.
Ezen felül elegáns.
A legjobb tulajdonsága, hogy nagyon magasan ül benne a kisbaba, pszihológusok szerint ez kifejezetten jó nekik. (youtube videóban beszélnek róla pszihológus, aztán hogy ezért mennyit kaptak zsebbe az már más kérdés)
A 4moms és a bugaboo, vagy az inglesina sokkal sokkal drágább márkájú babakocsik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!