Társasházban élők! Ti hova teszitek a babakocsit?
Mi is mindent felhozunk. Lent vagy elviszik, vagy nem. Nekünk is ezt mondták, hogy semmit nem loptak még el, mikor láttak először a bicajjal feljönni. Engem nem érdekelt, mert manapság egy egyszerű bicaj is egy vagyon, ha az enyém lesz az első, ami eltűnt, engem nem fog vigasztalni, hogy eddig itt ilyen (állítólag) nem volt. A babakocsival is így vagyok. Plusz azt se tudom elképzelni, hogy nekem ott valaki fogdossa vagy nem tudom. Lehet hülyén hangzik, de így gondolom. Van ilyen alkoholista lakó, húzza a kutyáját magával mindenhova, láttam már a tárolóból is kijönni őket.
Van olyan lakó, akikből azt is kinézem, hogy a saját anyját is eladja, ha megszorul és biztos gyakran megszorul, mert a közösköltség befizetésekről mikor kapjuk az elszámolást lehet látni mennyi tartozó lakó van.
Mikor ideköltöztünk megkaptuk a tároló kulcsot. Az előző tulajnak voltak valami dobozai papírokkal, amikért két hónappal később jött el, mi engedtük be érte. Akkor voltam bent először és utoljára, láttam mik vannak bent, lehet azért nem loptak még el semmit, mert nincs is ott semmi, amit megérné ellopni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!