Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Társasházban élők! Ti hova...

Társasházban élők! Ti hova teszitek a babakocsit?

Figyelt kérdés
Nálunk csak közös tároló van lent, egy az egész háznak és nem akarom otthagyni. Eddig akivel összetalálkoztam és látta, hogy viszem fel, mind megkérdezte, hogy miért nem rakom a tárolóba, nincs kulcs? Mondtam, hogy van, de nem akarom odatenni. Azt mondják, hogy hát onnan még nem loptak el semmit. De nem tudom én nem hagynám lent jószívvel akkor sem. A férjem jó időben bicajjal jár dolgozni, ő is mindig felhozza, nem hagyja lent. Elférni, elfér itt is. Mi vagyunk csak ilyen paranoiások?
2016. ápr. 22. 14:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi is mindent felhozunk. Lent vagy elviszik, vagy nem. Nekünk is ezt mondták, hogy semmit nem loptak még el, mikor láttak először a bicajjal feljönni. Engem nem érdekelt, mert manapság egy egyszerű bicaj is egy vagyon, ha az enyém lesz az első, ami eltűnt, engem nem fog vigasztalni, hogy eddig itt ilyen (állítólag) nem volt. A babakocsival is így vagyok. Plusz azt se tudom elképzelni, hogy nekem ott valaki fogdossa vagy nem tudom. Lehet hülyén hangzik, de így gondolom. Van ilyen alkoholista lakó, húzza a kutyáját magával mindenhova, láttam már a tárolóból is kijönni őket.

Van olyan lakó, akikből azt is kinézem, hogy a saját anyját is eladja, ha megszorul és biztos gyakran megszorul, mert a közösköltség befizetésekről mikor kapjuk az elszámolást lehet látni mennyi tartozó lakó van.

Mikor ideköltöztünk megkaptuk a tároló kulcsot. Az előző tulajnak voltak valami dobozai papírokkal, amikért két hónappal később jött el, mi engedtük be érte. Akkor voltam bent először és utoljára, láttam mik vannak bent, lehet azért nem loptak még el semmit, mert nincs is ott semmi, amit megérné ellopni.

2016. ápr. 22. 16:14
 12/14 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
Nàlunk a szomszéd a lépcsőkorlàthoz làncolva tartja a biciklijét, mi meg a lépcsőhàzban, közvetlenül a kapu mellett a babakocsit. Plussz a motort es a homokozójátékot. Babakocsiból 2van, de mindkettőt hasznàltan vettük. Egy szép újat biztos, h jobban féltenék.
2016. ápr. 22. 17:23
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nincs tároló, csak közös pince - koszos, mocskos, a lejáró lejtőjén nem fér el a kocsi, így lefelé is cipelni kellene. A mózesben felhozom a babát, a váz marad az autó csomagtartójában.
2016. ápr. 23. 08:53
 14/14 anonim válasza:
Mi mindent felhozunk, ezért vettem könnyű babakocsit :)
2016. ápr. 23. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!