Design vs. Használhatóság?
Az oké. hogy elsődleges szempont az, hogy a babának kényelmes legyen, de olyan babakocsit keresnék, ami nem 15 kg, nem az a tipikus lengyel, batár...De bírja a terepet is, szép is legyen...
Van ilyen???
a súly mindegy, pl a mura tetszik, hiába 15 kg, de egy Bergon már nem kellene...
A Quinny buzz tetszik, szép, de mini a kosara...
Tényleg olyan, hogy vagy praktikus és ronda kocsid lesz vagy szép és szinte napi használatban nem sokat érsz vele...
Komolyan nem tudok választani pedig 1000 és egy fajta van :(
Más is ilyen nehezen döntött?
ár: max. 130.000
bocsi, az árat most láttam, visszavonom az előző kommentemet.:)
tipp: brendonba menj el és tologasd őket, hátha valamelyik megtetszik ebben az árkategóriában is neked.
én quinny buzz 3-at vettem, igaz, hogy kicsi a kosara, de ez nálam pl. annyira nem volt szempont, nagyobb vásárlásra apukával megyek, meg autóval, amit a babának kell hurcibálni, az belefér, van hozzá pelenkázótáska is, amit a vázra tudsz rögzíteni, ez is nagyon praktikus szerintem.
Az enyém is ilyen, csak piros-fekete
Boltba én sem babakocsival járok, az igaz... max. egy kis gyümölcs vásárlás séta közben..
Köszönöm a válaszokat!.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!