Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Design vs. Használhatóság?

Design vs. Használhatóság?

Figyelt kérdés

Az oké. hogy elsődleges szempont az, hogy a babának kényelmes legyen, de olyan babakocsit keresnék, ami nem 15 kg, nem az a tipikus lengyel, batár...De bírja a terepet is, szép is legyen...

Van ilyen???

2016. ápr. 17. 20:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem danny sport dorjan van, imadom es szep is.
2016. ápr. 17. 21:05
 2/9 anonim ***** válasza:
A miénk abszolút bírja a terepet, minőségi és nekem nagyon tetszik, azonban nehéz darab, de nálunk nem volt szempont a súly. Maxi Cosi Mura 4
2016. ápr. 17. 21:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Általánosságban minél nagyobb a kereke, annál jobban bírja a terepet, viszont a nagy keréknek súlya van, hiába könnyű a váz. Ha megelégszel közepes kerékkel, azért az is menni fog pl. parkban, rosszabb aszfalton és már találhatsz 8-11 kiló körül elég sokfélét.
2016. ápr. 17. 21:52
 4/9 A kérdező kommentje:

a súly mindegy, pl a mura tetszik, hiába 15 kg, de egy Bergon már nem kellene...

A Quinny buzz tetszik, szép, de mini a kosara...

Tényleg olyan, hogy vagy praktikus és ronda kocsid lesz vagy szép és szinte napi használatban nem sokat érsz vele...

Komolyan nem tudok választani pedig 1000 és egy fajta van :(

Más is ilyen nehezen döntött?

ár: max. 130.000

2016. ápr. 17. 22:02
 5/9 anonim ***** válasza:
stokke xplory bírja a terepet, a barátnőm maxicosija szintén.
2016. ápr. 17. 23:28
 6/9 anonim ***** válasza:

bocsi, az árat most láttam, visszavonom az előző kommentemet.:)

tipp: brendonba menj el és tologasd őket, hátha valamelyik megtetszik ebben az árkategóriában is neked.

2016. ápr. 17. 23:29
 7/9 anonim ***** válasza:

én quinny buzz 3-at vettem, igaz, hogy kicsi a kosara, de ez nálam pl. annyira nem volt szempont, nagyobb vásárlásra apukával megyek, meg autóval, amit a babának kell hurcibálni, az belefér, van hozzá pelenkázótáska is, amit a vázra tudsz rögzíteni, ez is nagyon praktikus szerintem.

Az enyém is ilyen, csak piros-fekete

[link]

2016. ápr. 17. 23:47
 8/9 A kérdező kommentje:

Boltba én sem babakocsival járok, az igaz... max. egy kis gyümölcs vásárlás séta közben..

Köszönöm a válaszokat!.

2016. ápr. 18. 10:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekünk Dorjan Danny Sport Boat van, piros-fekete. Jól néz ki, legalábbis szerintünk, és nagyon jól használható. Multifunkciós, az ára is elfogadható.
2016. ápr. 18. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!