Miért nem marad meg egy pár hónapos baba a baba kocsiba. Még ha tolják akkor sem. Úgy sír hogy muszáj kivenni belőle. Mi lehet az oka?
egyebkent a babakocsiban az anyjat latja a hordozoban neg egy bazi nagy kabat gallert.
es hogy az "anyukaja az egyetlen szemely akire vagyik??" szerintem ezt csak szeretned igy gondolni es eleg szomoru, en nyugodt szivvel allithatom hogy a gyermekem vagyott az apja tarsasagara es eppugy a nagyanyja tarsasagara mind 3, mind 7, mind 16 honaposan
8 hetes a fiam, kis kíváncsi fáncsi:D A mózest utálja, ha elég álmos, akkor lehet max 40 percet tologatni, de szinte mindig ki kell venni fél óránként 10 percekre, így meg ketten kellünk hozzá. Jó nagy súllyal született. Szeretem hordozni, de a kendőben egyidő utánfáj a hátam.
A kérdésre a lehetséges válaszok:
- nem lát ki, nézelődne
- fázik/melege van
- hiányzik neki az ismerős illat, tegyetek a feje alá egy sokat hordott anya/apaillatú pólót
- testközelségre vágyik (ez ugyanolyan szükséglet, mint az evés/alvás, de eltérő a babák igénye ebben, a miénk 3-7 hetes kora kozott nem akart az ejszakakkivetelevel megmaradni sehol, csak a vállunkon, vagy kendőben, rázogatással és járkálással megspékelve, most már le lehet tenni egy kicsit az autós hordozóba, ott elnézelődik).
- a hasa felébreszti
Nekünk a hordozás kendőben rengeteget segít, ameddig nem tettük bele, volt, hogy nem aludt, hanem sírt, nyüglődött. Én bevásárolni is azzal megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!