Van valakinek tapasztalata Cybex Lua babakocsival kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, mi ugyanis 5 hónapja vettünk egyet, nehéz tolni, túl rövid a biztonsági öv, így a kisfiam folyton kibújik belőle és próbál kimászni, az ülésrész túl keskeny, félig elfekszik benne a gyerek, a lábrésznél pedig elszakadt a varrás 😢 Most megpróbáljuk visszavinni a boltba.2016. márc. 25. 14:09
1/2 anonim válasza:
Szia, erdekes, hogy ezt irod, nekunk eppen ellentetes tapasztalataink vannak, szuper babakocsi! Nem tudom, mekkora a gyermeked, miénk fel eves kor ota hasznalja, es meg biztosan sokaig jo lesz neki, pedig magas termet. Kifejezetten szeles az uloresze, a pantok olyan hosszuak, hogy inkabb max az lehet a gond, tok kenyelmesnek tunik, ahhoz kepest, hogy lenyegeben ez egy jobb fajta esernyos babakocsi. Egy pillanat alatt ossze es vissza csukhato, nagyon praktikus "rohangalos" babakocsinak pl.az autoba tarolni, vagy utazashoz. Repulore is felvihettuk. Nyilvan nem annyira stramm, mint egy szazezres kocsi, de nem is annyiba kerul. Szoval meglepodtem a felveteseden, mert en bevallom nagyon kritikus vagyok a babakocsikkal, ez a 4.... es imadom. Mi lett a sorsa nalatok?
2/2 A kérdező kommentje:
Sokáig használtuk végül. A boltban kicserélték a problémás lábrészt, a gyerek pedig jobban belenőtt. Elég sokáig nyúztuk, de vettünk mellé egy kevésbé designos, viszont könnyen tolható babakocsit is, végül pedig egy basic 5000 ft-os esernyő babakocsit. :)
2018. okt. 3. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!