Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ki melyik kocsit ajánlaná?...

Ki melyik kocsit ajánlaná? Nektek mi vált be?

Figyelt kérdés
Màr babakocsival àlmodok,egyszerűen nem tudom melyik a legmegfelelőbb választàs. Olyan kène ami simàn elmegy rossz útviszonyok között,ugyanakkor tömegközlekedni is lehessen vele,illetve a boltba se akadjak el a sorok között. Egybe tolókaros jöhet csak szóba. 2.babónak lesz,az elsővel most p.p.pliko-t hasznàlunk de nem vagyok vele megelègedve,rossz vétel volt vagy csak simán selejtes. Nem szeretnèm a kistesóval is vègig szenvedni a sètàkat.
2016. márc. 24. 21:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Megkockáztatom a szokásos 0-ra pontozást a Stokke kocsink miatt, de nekünk az vált be. :)

Elmegy bárhol, a Belvárosban lakunk, nyilván tudni lehet, hogy itt mennyire nincsenek akadálymentesítve a dolgok, és milyen durva patkák vannak mindenhol. De nagyon jók a kerekei (Xplorynk van), a boltban simán tudsz vele menni. Lépcsőn is tökjól mozgatható, pedig császáros sebem van.:)

Ami "negatívum", hogy venni kell hozzá szerintem elülső, vázra tehető táskát, mert nekem legalábbis nehézséget okoz lehajolni az elöl levőhöz, ha bevásárolok. Bár sok dolgot nem szoktam venni, de azért kell nyilván a tárolóhely.

Nagyon élvezi a gyerek, hogy szemmagasságban van, azonnal tudok reagálni az igényei hajolgatás nélkül.

Nekünk olyan kellett, amit én is és a férjem is tud tolni, mert együtt sokat mozgolódunk. Így olyat akartunk, aminek a tolókarja állítható 180 fokban és fel-le mozgatható minden része (sportrész, kar, váz). Előre és hátra is nézhet a gyerek mindkét feltéttel, nekem ez is tetszik benne.

Anyuéknál a kertvárosban is tökéletesen elmegy, földes úton, macskakövön, sima úton is.

2016. márc. 25. 09:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Mamakiddies premium, de igazából akármelyik fajta.Nagyon jó, igényes angol márka, ár-érték arány megfelelő, és nagyon strapabíró, nem nehéz, masszív kocsi.(3 babás anyuka)
2016. márc. 25. 13:37
 3/3 anonim válasza:
Toyota :-)
2016. márc. 29. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!