Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Új vagy használt legyen a...

Új vagy használt legyen a babakocsi?

Figyelt kérdés
Hasznàlt (vagy új de egy àrban lévő régebbi modell) drágàbb àrkategóriàjú trendibb babakocsi ti melyiket vàlasztanàtok?
2016. febr. 25. 21:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem húzd ki a kefét a seggedből... nem vagyok kíváncsi a kötekedésedre.
2016. febr. 26. 14:39
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
11 te kezdtél kötekedni ez a "majd eladod" jo duma .Primitív vagy kissé.Képzeld mi nem rég V4-es STOKKE XPLORY vásároltunk 450000 ft volt mindennel együtt megvettem,mert megtehetem tetszett és mellette képzeld el járunk kirándulni és nem 150000 ft ért. .Na és akkor mi van ? Kérdező ha módodban áll akkor vegyél újat ha pedig nem akkor vásárolj használtat lehet találni minőségi jó állapotban lévő használt babakocsikat is
2016. febr. 26. 14:53
 13/16 anonim ***** válasza:
én azt nem sértőképp mondtam, meg nem is lekezelően..tudom billentyűn nem megy át...de egyáltalán nem bántónak szántam. Elég merevek vagytok.
2016. febr. 26. 17:05
 14/16 anonim ***** válasza:

Első vagyok: új babakocsi alatt nem a 300 ezres, amúgy is duplán túlárazott babakocsit értettem. Olyat szerintem a világ legnagyobb baromsága venni. Én Caretero Monacot vettem a fiamnak újonnan, 30 ezer forintért, és tökéletesen megfelel.

A 3:1ben babakocsik reális ára valahogy 80 körül mozog. Aki ennél többet kifizet érte, annak tényleg mindegy, a Dunába is szórhatná a pénzét.

De egyébként teljesen felesleges a 3:1ben. A hordozója iszonyú kényelmetlen a babának, sokkal jobb egy 0-18as dönthető ülés. A mózest meg rengeteg gyerek utálja, arról nem is beszélve, hogy közlekedni vele gyakorlatilag lehetetlen, egy hordozókendő ezerszer praktikusabb, a babának pedig kényelmesebb. És akkor ott a sportrész, amit külön megvehet az ember lényegesen olcsóbban. Nagyjából 80ra jön ki ez is, amit leírtam (kendő, autósülés, sportkocsi), csak a gyereknek sokkal kényelmesebb. És ez nekem egyáltalán nem mindegy.

2016. febr. 27. 10:59
 15/16 anonim ***** válasza:
14 es a kérdező azt kérdezte a drágább árkategóriájú babakocsiból melyiket választaná ha venne valaki .a 0-18 kilósba meg remélem vettél újszülött szűkítő betétet.Másrészt látni,hogy nem tudod mi a kényelmes vagy jó miért drága egy babakocsi pl mert rohadt könnyű és kényelmes.A gyermek gerincének pedig a mózeskosár a megfelelő,az autósülésben 1-2 órától tovább naponta nem tartózkodhat . A hordozókendőt azonban általában csak korai csecsemőkorban, körülbelül 3 hónapos korig tartom jónak. Ettől kezdve - ebben eléggé sok az egyéni variáció a gyerek méretétől és mozgáskészségétől függően - inkább a kenguru használatát szoktam javasolni, mert a hordozókendő nagyon kevés mozgásteret enged a kicsiknek, és a pókhálóhoz hasonlatosan, minél többet mozog, annál jobban megszorul. Nagy melegben szinte összefő a mamájával. A fejtámaszos kenguruban stabilan helyezkedik el, de nincs annyira összeszorítva.Én értem hogy te az olcsóságra mész,mert nem engedheted meg magadnak vagy te nem akarsz erre költeni de hidd el aki,ennyit költ rá,azért költi ,mert fontosnak érzi .Nem vagyunk egyformák
2016. febr. 27. 12:01
 16/16 anonim ***** válasza:

Bocs, elkerülte a figyelmem, hogy kifejezetten drága és trendi kocsit akar a kérdező. Eszembe nem jutott, hogy ez eleve szempont.

Az meg, hogy te a kengurut ajánlod, mindent elmond arról, ogy a világon semmit nem tudsz róla, mi a jó a gyereknek.

2016. febr. 27. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!