Új vagy használt legyen a babakocsi?
Első vagyok: új babakocsi alatt nem a 300 ezres, amúgy is duplán túlárazott babakocsit értettem. Olyat szerintem a világ legnagyobb baromsága venni. Én Caretero Monacot vettem a fiamnak újonnan, 30 ezer forintért, és tökéletesen megfelel.
A 3:1ben babakocsik reális ára valahogy 80 körül mozog. Aki ennél többet kifizet érte, annak tényleg mindegy, a Dunába is szórhatná a pénzét.
De egyébként teljesen felesleges a 3:1ben. A hordozója iszonyú kényelmetlen a babának, sokkal jobb egy 0-18as dönthető ülés. A mózest meg rengeteg gyerek utálja, arról nem is beszélve, hogy közlekedni vele gyakorlatilag lehetetlen, egy hordozókendő ezerszer praktikusabb, a babának pedig kényelmesebb. És akkor ott a sportrész, amit külön megvehet az ember lényegesen olcsóbban. Nagyjából 80ra jön ki ez is, amit leírtam (kendő, autósülés, sportkocsi), csak a gyereknek sokkal kényelmesebb. És ez nekem egyáltalán nem mindegy.
Bocs, elkerülte a figyelmem, hogy kifejezetten drága és trendi kocsit akar a kérdező. Eszembe nem jutott, hogy ez eleve szempont.
Az meg, hogy te a kengurut ajánlod, mindent elmond arról, ogy a világon semmit nem tudsz róla, mi a jó a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!