Tömör gumi vagy inkább pumpálható?
Kedves anyukák /apukák!
A segítségeteket szeretném kérni, hogy melyik a jobb? Mi a különbség? Ha a tömör gumi tönkre megy akkor azt macerás cserélni? Előre is köszönöm!
A miénk fújható. Szeretem mert jobb a rugózása. Mifelénk ritka a jó állapotú sima járdafelület. Inkább hepehupás nagyon. Ha tömör lenne a kerék a lelkét is kiráznám szegény gyereknek egy egy séta alatt.
A fújhatót könnyebb karbantartani is.
Fél éve használom. Eddig egy kerékben kellett belsőt cserélni ( teszem hozzá haaználtan vettük) és egyszer kellett ezen kivül fújni bele.
Tömör, de nem pici kemény műanyag, hanem jó felfüggesztésű, jó rugózású nagyobb kerék.
2-es, komolyan félévente belső csere? És ez a jó?
Tömör gumis babakocsink van, nem rázza szét a gyereket, mert remek a rugózás. Árkon-bokron tolom (sárban, erdőben is), nagyon kátyúsak a járdák, eddig semmi baja a keréknek (se a gyereknek).
(Márkát azért nem írok, mert más területen nem vagyok elégedett a kocsival, de a kerekei, rugózása, strapabírása remek.)
4-es
Az elődje 2 évig használta és nem cserélt benne belsőt.
Mi az elején cseréltünk 4 ből egy kerék ben. ( egy nagy rajzszeg miatt durrdefekes lett)
Azt irtam amúgy hogy fél éve használom én. Nem azt hogy fél évente cserélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!