Sötétlila babakocsi fiúnak nagyon durva lenne?
Figyelt kérdés
Nagyon jó áron találtam babakocsit ami kifutó darab és csak sötétlila (fekete vàz)színben kapható.Sajnos nem akarja megmutatni magát rendesen a babánk,de eddig fiúra tippeltek de azt mondták még ez sem biztos így unisex dolgokat veszünk csak.
Nagyon durva lenne a sötétlila babakocsi?
2016. febr. 22. 16:06
1/5 anonim válasza:
A babát biztos nem zavarná! :-)
De komolyan: a sötétlila miért lenne "durva"? Egyáltalán, ki foglalkozik egy babakocsi színével? Kényelmes legyen, praktikus, és jó árban.
Egyébként meg a sötétlila szín kifejezetten férfias. "Legrosszabb" esetben unisex, de semmi esetre sem csajszis.
2/5 anonim válasza:
Szerintem a sötétlila uniszex, meg minden sötétebb árnyalat is. Talán a virágos mintájú, rózsaszín vagy annak árnyalatai az, amire azt mondanám, hogy lányos, a többi szerintem megfelel mindkét nemnek.
3/5 anonim válasza:
Nekem fiam van, és sötétlila babakocsink volt, a boltban választottam ezt a színt. Pont azért, mert unisex, és ha később lesz egy lány, annak is jó, meg fiúnak is.
4/5 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű a sötétlila szín és uniszex :)
5/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem, fiúnak is teljesen jó az a szín!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!