Mi a vélemény egy ilyen kocsiról?
2016. febr. 22. 09:19
1/3 anonim válasza:
ilyen volt, nem szerettem. vannak már nagykerekű bolygósak, nagyon jók. egy előnye van a linkeltnek: nagyon jó hason altatásra, míg nem mászik ki belőle a baba. A második gyerekem féléves koráig éjjel is ilyen babakocsiban aludt. Kettőt toltam rajta, és már aludt is. Amikor észrevettem, hogy megfordul benne (lába másik végén volt, mint ahogy betettem), akkor került a kiságyba.
2/3 anonim válasza:
Nálunk olyan egy hónapot bírt, és el is adtam. Nehéz, irányíthatatlan, szörnyű kocsi.
3/3 anonim válasza:
Nekünk majdnem ilyen van, kunert vip. De két kereke bolygósítható. A fiunk egy éves koráig napi szinten használtuk, utána vettünk egy sportbabakocsit, de ha úgy adódott, hogy sok mindent kellett vásárolni, akkor még elővettük ezt. Nagyon szerettük. A bolygósítható kerekek miatt könnyű volt irányítani, de négy fix kerekeset nem vennék semmiképp. Nekünk nem esett szét, nem nyikorgott, nem volt vele semmi probléma (pedig itt olvastam többször is ilyen kritikát ezekre a babakocsikra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!