Nektek milyen tapasztalatok van Dorjan babakocsikkal kapcsolatban? A baby boat nevűt néztem ki, használja valaki ezt a típust?
Nem használtam, csak leszűrtem ennyit a leírásából. :)
Nem vennék ilyen nehéz kocsit akármit is tud mellé, mivel mire a gyerek ~5 hónapos lesz már ~20 kiló felett kellene cipelni (3300-al született babám 5 hónaposan majdnem 8 kiló volt).
Szia!
Nekünk Dorjan Danny3-as kocsink van. most már a 3. gyereket tologatom benne. Meg vagyok elégedve vele.
Nagy, ez tény. Azért azt nézd meg, hogy a csomagtartóba, hogy fér el.
Én mondjuk gyerekestül csak a 3kg-os tesókocsinkat (van egy babakocsivá alakítható tesóülésünk) tudom emelni. Mikor a Dorjannal mentem, mindig segítettek, ha kellett (busz, villamos). Pont jó a szélessége, mindenhol elfér (keskeny ajtó, lift, Gyermekvasút, pénztár). Jó a kialakítása mert minden része tágas. Az anyaga is jó, mert simán kijön minden. Pl. most mostam egy huzatot, 30 perces gyorsprogin 30 fokkal úgy néz ki, mintha új lenne...
A kerekek is jól bírják, nem kopnak, pedig használtuk/használjuk rendesen. Szeretem a nagy tárolót alul. A nagy kerekek miatt meg nincs akadály...
Nálunk még pöckös a részek cseréje, és tényleg van ami akad, de 3 gyerek után nem csodálkozom...
Ami lehetne jobb:
- Az alsó tárolóhoz való hozzáférés
- Sportrész háttámla döntésének módja
- Sportrész ülőfelülete lehetne egy picit kagylós (mondjuk a legjobb az lenne, ha állítani lehetne az ülőlapot: kagylós kisebb babának, sima nagyobbnak, sima alváshoz; de ilyen babakocsi még nincs piacon)
- kukucskáló a sportrész kupoláján
- Sportrész kupolája záródhatna harmónikaszerűen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!