Ajánlanátok babakocsit 60-70000-ig?
Szia!
4 gyerekem van ,és babakocsi mániás vagyok nagyon sok babakocsi megfordult a kezem alatt azóta van egy babakocsis vállalkozásom is :)
Amit ajánlok neked így a kiirtak alapján azt linkelem :)
ez a babakocsi tényleg egy álom mi is kisvárosba lakunk a kisfiamnál (1,5 éves ) nagyon sokat használtuk használjuk :) Ár érték arányba is nagyon megéri most pedig akciós :) Nagyon könnyű a váza,könnyen irányítható,bármilyen terepen elmegy, simán tudod egy kézzel is tolni , a mózeskosara nagyon tágas, a sport rész is nagyon kényelmes :) Ezt tényleg csak ajánlani tudom :)
A másik dolog amit tudok neked ajánlani azok a használt babakocsik , egy babakocsit nagyon nehezen használsz el így kilehet fogni márkás babakocsikat viszonylag olcsón linkelek párat!!
A Quinny babakocsi igaz,hogy 3 kerekű de igazi terep babakocsi:)
Azért szoktam ajánlani az esernyőre csukható babakocsikat mivel ezt később nem kell lecserélned kisebbre :)
Amennyiben esetleg nem sikerült találnod de van valami elképzelésed írj nyugodtan segítek :)
Várom jelentkezésedet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!