Mennyit lehetne kérni ezért a babakocsiért, az alábbi kiegészítőkkel együtt?
Figyelt kérdés
Britax B-Smart 4 típusú, piros.
[link] Így néz ki, csak a váz nem fekete, hanem fém színű.
Sportrész
mózes
babahordó (isofix talppal)
szúnyogháló
esővédő
lábzsák.
Jó állapotú, kopás a kerekeken van értelemszerűen, de nagyon minimális.
A fenti kiegészítőkkel együtt mennyiért tudnám eladni?
2015. dec. 15. 22:41
11/14 anonim válasza:
190.000 Ft-os, újszerű állapotú babakocsinkat (a sportrészt nem is használtuk), a múlt héten adtuk el 50.000 Ft-ért. Már nem fért el, hónapokig árultam. 120.000-ről indult az ár. Sajnos, te sem fogod tudni többért eladni. A miénk is ugyanilyen felszereltségű volt, csak még annyi, hogy a mózes beköthető az autóba, amihez adtuk a közel 30.000 Ft-os kit-et is.
12/14 anonim válasza:
Én 50-ért vettem olyat,ami újonnan 250
13/14 anonim válasza:
Szia! Mi csak a sport részt adtuk el, amúgy régebbi változat, esővédővel és szúnyoghálóval úgy egy éve. 38.000-ért ment el. És nem a legújabb, hangsúlyozom. A tiéd újabb, és sok dolog van hozzá. Tedd fel drágábban valahová, és írd oda, hogy alkuképes. Aki ilyet szeretne, majd hív, és alkudik. Félár felett hirdesd meg simán. Max ha nagyon nem megy el, lentebb viszed. ;)
14/14 anonim válasza:
Jofogàson 2 ilyen van fenn 95-ért, kb. 2 hónapja làtom őket. Gondolkoztam, hogy ilyet veszek, hasznàltan, én 80ra próbàlnàm alkudni, akkor elégedett lennék.
Kérdés: a mózes fekfőfelülete fix, vagy emelhető?
A babahordozóban van gerinckiemelő betét? Ami pici babàknak van, hogy ne görnyedjenek annyira.
Esetleg küldesz képet? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!