Milyen babakocsit, /terepre es futashoz is/ezek kozul? Jane Slalom, Peg Perego gt3, Maxi Cosi Mura, vagy Bebeconfort High Trek
Figyelt kérdés
Miert? Hasznaltad valamelyiket? Esetleg ha mas velemenyed van azt is leirhatod.2015. okt. 22. 14:53
3/10 anonim válasza:
A Maxi Cosi Mura-t nem ajánlom, viszont a Jane Slalom-t igen! :)
4/10 anonim válasza:
ezek közül egyiknek sincs semmi köze a futó babakocsikhoz :) egyikkel se mennék el futni.
nekünk 2 babakocsink volt, egy olyan mint a felsoroltak, ezt használtuk hétköznap és volt egy futó babakocsi amit csak arra használtunk (futó család).
nagy kerekei vannak, az első kerék jóval nagyobb, hogy ha belemennél egy kátyúba akkor ne ess át a kocsin :)
googleben sok ilyen kocsit találsz
5/10 A kérdező kommentje:
Nahat, koszi masodik, nem is gondoltam volna.
Első, a Murat miert nem?
2015. okt. 22. 15:10
6/10 anonim válasza:
A Brendon weboldalán vannak kimondottan futó babakocsik,szerintem ott nézd meg.
7/10 anonim válasza:
Nekünk Maxi Mura van. Nagyon szeretjük, terepen sokat használjuk, azonban soha nem futottunk vele, nem tudom, hogy alkalmas-e rá.
8/10 anonim válasza:
Nekünk is mura 3 van. Futni nem futnék vele, de minden terepen elmegy. Sokat szoktunk kirándulni, erdőben és városban is. Minden hova jó.
9/10 A kérdező kommentje:
a mura 3 az elso duplakerekek miatt nem szokott elakadni sehol?
2015. okt. 25. 09:06
10/10 anonim válasza:
Nem, sehol. Nagy kerekei vannak, elmegy mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!