Kinek milyen autósülése van? Mennyire vagy vele elégedett? Előnyei hátrányai? Melyik árkategóriába tartozik? Megérte az árát?
Az a baj, hogy elégedettséget igazán akkor lehet írni, ha valaki már ütközött és a gyerek megúszta az ülésnek köszönhetően a balesetet.
Mi törésteszt alapján vásároltunk, jelenleg Maxi Cosi Pearlt. De nekem a szín/forma, stb nagyon sokadlagos volt.
Nekünk ilyen van. Kényelmes a fiamnak (3,5 éves), szereti, ha néha elalszik benne hosszabb úton, akkor sincs gond, így igen elégedett vagyok vele és megérte az árát. Remélem máshogy nem kell soha eldöntenem, hogy megérte-e. Ára? Nem olcsó, de vannak ennél jóval drágább ülések is.
Hát,nem tudju,hogy jó-e úgymond,mert nem ütköztünk vele.
A gyereknek kényelmes.Amikor már tudott ülni,akkor vettük neki:
Caretero scope (remélem jól írtam)
Nagyon jól,szinte vízszintesig dönthető,menetiránynak háttal és megegyezően lehet kötni.Ha elalszik benne (ritka) akkor sem bukik előre a feje és volt hozzá szűkítő betét is.
Ára; olyan 30 ezer ft körül volt,újonnan vettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!