Honnan tudható meg mennyire jó egy autósülés, ha nincs töréstesztje?
Nem csak a százezres üléseknek van tesztjük. Nekünk sincs isofix a kocsiban, most ilyen ülésünk van.
Persze ez sem olcsó ülés, de azért nem százezres és van tesztje. Amúgy már például a Naniáknak is van tesztjük, pedig azok nem annyira drága ülések.
a maxi cosi nem drága ég is fent van az ADAC listán, "jó" minősítésű(amit kapott már a Cyber valamelyik típusa is...)
használtan 10-20 ezer csak vaterán
*a Maxi Cosi Cabriofix mit Easyfix kiválíóminősítéssel szerepelt
Sajnos nem mindegyik gyerekülést tesztelte a német / osztrák autóklub, így előfordulhat, hogy nincs külön töréstesztje.
Milyen súlykategóriában keresel?
Halkan jegyezm meg, hogy amit valaki ajánlott maxi cosi cabriofix, az 0-13 kilós, nem tudom, hogy a kérdező hordozót keres-e.
egyébként a maxi cosi sok esetben becsapós, mert ugyan kedvező az ára, de külön meg kell venni hozzá az isofix talpat, ami ugyanannyi, mint maga az ülés, de a kérdezőt ez nem érinti, nem isofixeset keres.
A Nania nagyon gagyi, nekünk a bababoltban azt mondták, az csak arra való, hogy a rendőr ne büntessen meg.
Rengeteget olvastam az ülésekről mielőtt választottam, végül 9-18- as kategóriában besafe-t vettünk, 15-36-osba pedig Römert. Mindkettő 50 e Ft körül volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!