Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Vélemények erről az autósülésről?

Vélemények erről az autósülésről?

Figyelt kérdés
[link]
2015. okt. 5. 21:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem rossz, de tudom neked ajánlani a Ferrari üléseket.
2015. okt. 5. 22:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mik a szempontjaid?

Nekem fontos volt az isofix, a jó törésteszt, és hogy szűk súlycsoportot ölelhen át, így nekem ez nem felelne meg, de lehet te más szempontokat nézel.

2015. okt. 5. 23:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Minél nagyobb súlycsoportot ölel át egy gyerekülés, annál kevésbé biztonságos.

Ez nem az én véleményem, én is olvastam, amikor ülést kerestünk!

ADAC teszt már kész van, nézd meg.

Autóba gyereket csak olyan ülésbe ültetnék, ami jól szerepelt ezen a törésteszten. Minden évben frissítik.

Inkább egy JÓ, de használt ülést, mint egy papírülést, újonnan.

Ez az én véleményem.

Ha használt ülést vesz valaki vegye le a huzatot és nézze át a hungarocellt, nem-e törött stb...postát kizárnám ilyen esetben...

Az isofix nekem is szempont volt, bár mi sokat utazunk autóval.

3 gyerekem isofix-es, adac teszten jól szerepelt ülésben ülhet csak autóba.

Sajnos volt már balesetünk, így ebből nem engedek, de mindenkinek más szempontok a fontosak...

2015. okt. 5. 23:21
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Olyan mint az ára.Inkább vegyél használtan Römert,Cybexet stb...mint ezt.
2015. okt. 5. 23:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mire.Ennyi pénzből már autósülést is vehetsz.
2015. okt. 6. 02:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem találtam róla tesztet, azért is kérdeztem, de akkor alaposabba keresgélek. Azért néztem ezt a méretet, mert lánykám kezdi kinőni a hordozót, viszont a 9-18-as sülés még nagy neki.Tudnátok ajánlani, hogy akkor milyet lenne érdemes venni?
2015. okt. 6. 08:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezért is kérdeztem a szempontjaidat. Mert nekem azt nem kellett figyelembe vennem, hogy a 9-18-as nagy-e a gyerek méretéhez, fejlettségéhez képest, de nálatok ez pl. fontos.

Nálatok valóban a 0-18 kilós kategória az, amit nézni kell, belinkelem a törésteszteket, az egyik a német, a másik az osztrák autóklub tesztje. Neked a "o és I" csoport a lényeges.

[link]

[link]

A használt gyerekülésről: ebben nagyon megoszlanak a vélemények, van, aki szerint inkább jó minőségű használt, van, aki szerint kevésbé márkás, de új. Az a baj, hogy egy ütközés során olyan hajszálrepedések keletkezhetnek az ülésben, amik szabad szemmel nem láthatók, de egy következő ütközésnél már nem nyújt megfelelő védelmet. Ugyanúgy, ahogy a bukósisakot is le kell cserélni egy esés után, hiába nincsen látszólag semmi baja. Szóval ha használt mellett döntesz, akkor csakis megbízható forrásból, már ha van olyan.

Arra azért készülj, hogy a minőségi ülés sajnos drága.

2015. okt. 6. 09:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Nektek 0-18 kg-os ülés kell. Nekünk is az volt, mert a fiam már 6 hónaposan kinőtte a hordozót. Nekünk ilyen volt, szerettük, de már lecseréltük 9-36-os ülésre.

[link]

2015. okt. 6. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!