Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Sakk-Matt! Nem tudom melyik...

Sakk-Matt! Nem tudom melyik babakocsi kellene nekünk?

Figyelt kérdés

Babakocsi vásárlás előtt állunk, de totál elakadtam.

Nem első baba.

Amik a szempontok:

- csak a sportkocsira és a mózesre lenne szükségünk

- hordozónk bekötőtalppal van

- nem vészes terepen használnánk, de van egy két járdahiba

- autóba belefér bármekkora

- nem kell tömegközlekedni, járdázni

- alacsonyak vagyunk a férjemmel

A Maxi-Cosi Mura nagyon tetszik, de mivel kicsik vagyunk, hiába fér el a kocsiban, nekem összecsukni, autóba emelni a 16 kg sok lenne

Segítsetek, ajánljatok jó minőségű, nem lengyel babakocsit, max. 140.000 Ft-ig ha mondjuk szettes és hordozó is van hozzá nem akkora baj, betesszük a másik autóba.... de tényleg nem szükséges, hogy az legyen....

2015. szept. 26. 07:31
 1/5 A kérdező kommentje:

Amiket nézem:

- Buzz

- Brio Sing

- Graco evo

- Peg Perego Book

Ebből a PP Book az ára miatt sajna kilőve :(

2015. szept. 26. 07:33
 2/5 anonim ***** válasza:
ABC design cobra, én erre esküszök. Könnyű összecsukni, irányítani, a gyerek imádja mert kényelmes, és nem mellesleg strapabíró, két gyereket szolgált ki és pár karcon kívül semmi baja.
2015. szept. 26. 09:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Graco evo, ha az àrat is nézni kell. Abc cobra, mamba, ezek felfújható kerekűek.
2015. szept. 26. 10:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekunk Buzz Xtra4 van, en szeretem. En is szemezgettem a Mura-val, de nagyon maceras osszecsukni es nehez is, emiatt kiesett.

A Buzz 2 rossz tulajdonsaga: szulovel szemben csak felig ulo helyzetig ultetheto a sportresz( jobb lenne, ha ebben az iranyban is lehetne teljesen ultetni), valamint az ules dolesszoget 2 kezzel egyszerre lehet csak allitani.Hasonlo teren pozitivum viszont, hogy gyerekkel egyutt is konnyen lekaphato a sportresz, nem kell feltetlenul kivenni, ha menet kozben meg akarod valtoztatni az ules iranyat.

Mi lassan 10 honapja hasznaljuk, mas negativumot nem tudok emliteni, osszessegeben nekem is es a babamnak is nagyon kenyelmes, jo babakocsi.

2015. szept. 28. 00:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Buzz,nekunk quiny buzz van es a lanyom 16 honapos es meg kenyelmes neki;)ugyh Buzz.
2015. okt. 1. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!