Sakk-Matt! Nem tudom melyik babakocsi kellene nekünk?
Babakocsi vásárlás előtt állunk, de totál elakadtam.
Nem első baba.
Amik a szempontok:
- csak a sportkocsira és a mózesre lenne szükségünk
- hordozónk bekötőtalppal van
- nem vészes terepen használnánk, de van egy két járdahiba
- autóba belefér bármekkora
- nem kell tömegközlekedni, járdázni
- alacsonyak vagyunk a férjemmel
A Maxi-Cosi Mura nagyon tetszik, de mivel kicsik vagyunk, hiába fér el a kocsiban, nekem összecsukni, autóba emelni a 16 kg sok lenne
Segítsetek, ajánljatok jó minőségű, nem lengyel babakocsit, max. 140.000 Ft-ig ha mondjuk szettes és hordozó is van hozzá nem akkora baj, betesszük a másik autóba.... de tényleg nem szükséges, hogy az legyen....
Amiket nézem:
- Buzz
- Brio Sing
- Graco evo
- Peg Perego Book
Ebből a PP Book az ára miatt sajna kilőve :(
Nekunk Buzz Xtra4 van, en szeretem. En is szemezgettem a Mura-val, de nagyon maceras osszecsukni es nehez is, emiatt kiesett.
A Buzz 2 rossz tulajdonsaga: szulovel szemben csak felig ulo helyzetig ultetheto a sportresz( jobb lenne, ha ebben az iranyban is lehetne teljesen ultetni), valamint az ules dolesszoget 2 kezzel egyszerre lehet csak allitani.Hasonlo teren pozitivum viszont, hogy gyerekkel egyutt is konnyen lekaphato a sportresz, nem kell feltetlenul kivenni, ha menet kozben meg akarod valtoztatni az ules iranyat.
Mi lassan 10 honapja hasznaljuk, mas negativumot nem tudok emliteni, osszessegeben nekem is es a babamnak is nagyon kenyelmes, jo babakocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!