Milyen babakocsi a legpraktikusabb a tömegközlekedési eszközön? Jelenleg nagy kerekű, mindkét irányból tolható babakocsink van, de nagyon nehéz és nagy is. Aki gyakran utazik buszon, villamoson, milyet használ? 4 hónapos a kisfiam.
Figyelt kérdés
2015. szept. 24. 11:11
13/17 piroska és a farkas válasza:
Ha egy második kocsi esélyes, akkor annál valoban nem drágább a kendő sem. Bérelni is lehet, így minimális összegből kiderül, h beválik - e vagy sem. Nekünk a kendő annyira nem vált be, lett csatos hordozonk, de csak itthon tudom magamra tenni benne a kölköt, ettől függetlenül sokakon látom, és irigykedem, h nem ilyen bénák mint én, mert szerintem jo dolog. Egyébként mindennapos használatra mi egy nagy és nehéz babakocsit használunk, ezen felül a helyi börzén vettem egy ezerötszáz forintos sportbabakocsit, ezzel a rövid utakat meg tudom oldani, ha buszra vagy vonatra kell szállni.
14/17 anonim válasza:
Mikor mar tudott biztonsággal ülni a fiam, vettem egy konnyu sportkocsit. Ez nekunk mondjuk azert is jobb volt, mert akkoriban sokat repültünk, de a pesti tomegkozlekedesben is jobb. Szal ha nem akarsz hordozni, várd meg, mig használhat sportkocsit. De a kendon kivul mas hordozokat is kiprobalhatsz, a kotozgetes spec. nekem se menne...
15/17 anonim válasza:
Nem értitek. A hordozókendő relatíve drága, mivel ha nem válik be, akkor 100 %-ban haszontalan, míg bármilyen kocsit is választ, biztos megül benne a gyerek (nem melleslegegy kocsinál a kipróbálás is csak annyi, hogy emelgetem és tologatom egy darabon).
16/17 anonim válasza:
Az én gyerekem spec nem ült meg egy kocsiban sem (én vagyok a micralite-os), úh van egy kb 7 km-t futott 250.000 Ft-os babakocsim a raktárban. A kendőket egy nap alatt adtam el, a legolcsóbb is 30.000 volt.
17/17 anonim válasza:
ja, igen, egy nandut veszel használtan kb 7000-ért és árában eladod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!