Ajánlanátok sportbabakocsit? (Szempontok lent)
Nagykerekű, csomagtartóban jól szállítható méretre összecsukható, nagykupolájú, nagy bevasárlóhálós.
Nagyon köszönöm!
Köszönöm a választ :)
Igen, ilyesmire gondoltam. A kép akapján Britaxnak a lábtartója úgy tűnik nekem mintha nem lehetne vízszintesbe hozni, jól látom?
Elég nagy a kupolájuk életben, jól védi a babát a naptől?
Egyébként a Graco trekko completto-val szemezek...
A Britaxnak nem lehet egyenesbe hozni,viszont alul megnyomva kicsit feljebb kerül.Hu bocsi de ezt nem tudtam értelmesebben megfogalmazni.De ez egyáltalán nem zavaró,mert nem lóg a gyerek lába mint az egyszerű sportkocsiknál hanem alá van támasztva.
Mennyi idősnek kellene?
Ja,a kupolája mind a 2- nek nagyon nagy és széles,a Britaxnak egy cipzárral még meg is lehet hosszabbítani,és a hátulját le lehet cipzárazni,és akkor ott egy szúnyogháló van,tehát nyáriasítható.
Mind a 2 nagyon tágas kocsi.
Nekem egy éves volt s fiam mikor az Abc- t vettem,de eü. okokból cseréltem le,mert ekkor még nem tudott stabilan ülni,feküdni meg már nem szeretett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!