Multifunkciós babakocsi 100 ezer forint alatt?
Olyan babakocsit keresek, aminek az árában van hordozó is, mózes is (az autós hordozó utazásbiztonsági minősítése nem igazán szempont, nincs autónk, néha-néha megyünk csak kocsival a nagyszülőkkel, inkább itthon használnánk, illetve a babakocsi vázára rátéve).
Háromkerekű babakocsit határozottan NEM szeretnék, viszont az olyan jöhet, aminek az első kerekei közelebb vannak egymáshoz, mint a hátsók.
Nem bánom, ha nem olyan extra könnyű, mert ugyan buszozni fogunk időnként, de elbírom, csak legyen jó fogása és átérjem (mondjuk elég rövid végtagokkal áldott meg a sors, úgyhogy nem baj, ha nem batár nagy a kocsi).
Ami nagyon fontos, hogy ne valami szétesős, rozoga cucc legyen, valahogy az ilyen jellegű használati tárgyak engem előszeretettel találnak meg, nem tudom miért, úgyhogy jól jönne sok sok vélemény egy megbízható, nem bóvli babakocsi megtaláláshoz, amelyik bírja az én tank-közlekedésemet is :D Mondjuk földúton nem fogom használni, de azért azt sem mondanám, hogy garantáltan mindenhol tükörsima lesz a járda.
Én ugyan 3 az 1-ben multifunkciós kocsit vásároltam, de a Dada Paradiso választékában szerepel 2 az 1-ben is, ami ugyan picivel 100.000.- felett van, de én roppantul meg vagyok elégedve vele :)
csak ajánlani tudom őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!