Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ezt a babakocsit ismeri valaki?

Ezt a babakocsit ismeri valaki?

Figyelt kérdés

[link]

uj kocsi,ha valaki látta élőben,érdekelne a véleménye.Ennyiért megéri?Téli babánk lesz.

2015. júl. 20. 14:16
 1/7 A kérdező kommentje:

A MamaKiddies kocsikrol általában mi a vélemény?

Ebben tetszik h nem kagylóülése van.

2015. júl. 20. 14:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Ismerősömnek van ilyesmi, ez a márka de valószínű régebbi modell.

Újszülött korban nem igazán jó, a nagy sétákra a mózes az igazi. De pl mi nem nagyon sétáltunk itthon vele, csak a teraszra toltuk ki pár percre(-20 fokok voltak )

Mikor autóval mentünk meg csak a hordozóban volt.

Az ismerősöm babakocsija szélesebb és nehezebben fordul, mint a mienk. Nekünk giraffe club-os van és nagyon meg vagyok elégedve vele.

Ha jól látom ugyanannyiba kerül mint az általad kiválasztott.

Vess rá egy pillantást :

[link]

2015. júl. 20. 15:32
 3/7 anonim ***** válasza:

válaszoló vagyok.

Erre simán bármelyik elemet rá lehet csatlakoztatni,(nem kell a sportrész, hogy rátedd s hordozót. Lapra tudod csukni, kicsi autóban is elfér.

Huzatát simán mosom mosógépben, jól fordul fixálhatóak a kerekei, és minden állítható rajta.

Mindenki dicséri, hogy nagyon szuper.

Most használjuk a sportrészt, azzal összecsukva nagyobb helyet foglal, de még így is befér a csomagtartóba.

2015. júl. 20. 15:36
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi,ez se rossz:)

lehet a kép nem adja vissza de a mózes nins nagyon alacsonyan rajta?

a portrésznél a lábtartó része mennyire tisztitható?nem nagyon macerás?

2015. júl. 20. 16:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszik. Nincs hozzá mózes, viszont a sportrészt nem tűnik elég zártnak télire újszülöttnek. Nem tudod magad felé feltenni a sportrészt, újszülöttnél nekem ez is fontos. A hordozóval pedig nem sétálnék, azt csak akkor használtuk, amikor kocsiba kellett, illetve rövid-autós bevásárlásnál. De nálunk akkor nem volt sportrész, hordozó került a vázra.

Ha ennyit szántok rá, vannak jó, márkás használt babakocsik, érdemes szétnézni.

2015. júl. 20. 16:04
 6/7 A kérdező kommentje:
minden ötletet szivesen fogadok:)konkrét tipusokat is!
2015. júl. 20. 19:02
 7/7 anonim ***** válasza:

1es vagyok.

Nekem nem tűnt alacsonyak a mózes, meg azt úgy is hamar kinövi.

A sport részt szét lehet csavarozni, bár én nem estem még neki. Kefével szoktam és szivaccsal kint a melegben lemosni.

2015. júl. 21. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!