Ezt a babakocsit ismeri valaki?
uj kocsi,ha valaki látta élőben,érdekelne a véleménye.Ennyiért megéri?Téli babánk lesz.
A MamaKiddies kocsikrol általában mi a vélemény?
Ebben tetszik h nem kagylóülése van.
Ismerősömnek van ilyesmi, ez a márka de valószínű régebbi modell.
Újszülött korban nem igazán jó, a nagy sétákra a mózes az igazi. De pl mi nem nagyon sétáltunk itthon vele, csak a teraszra toltuk ki pár percre(-20 fokok voltak )
Mikor autóval mentünk meg csak a hordozóban volt.
Az ismerősöm babakocsija szélesebb és nehezebben fordul, mint a mienk. Nekünk giraffe club-os van és nagyon meg vagyok elégedve vele.
Ha jól látom ugyanannyiba kerül mint az általad kiválasztott.
Vess rá egy pillantást :
válaszoló vagyok.
Erre simán bármelyik elemet rá lehet csatlakoztatni,(nem kell a sportrész, hogy rátedd s hordozót. Lapra tudod csukni, kicsi autóban is elfér.
Huzatát simán mosom mosógépben, jól fordul fixálhatóak a kerekei, és minden állítható rajta.
Mindenki dicséri, hogy nagyon szuper.
Most használjuk a sportrészt, azzal összecsukva nagyobb helyet foglal, de még így is befér a csomagtartóba.
Köszi,ez se rossz:)
lehet a kép nem adja vissza de a mózes nins nagyon alacsonyan rajta?
a portrésznél a lábtartó része mennyire tisztitható?nem nagyon macerás?
Nekem nem tetszik. Nincs hozzá mózes, viszont a sportrészt nem tűnik elég zártnak télire újszülöttnek. Nem tudod magad felé feltenni a sportrészt, újszülöttnél nekem ez is fontos. A hordozóval pedig nem sétálnék, azt csak akkor használtuk, amikor kocsiba kellett, illetve rövid-autós bevásárlásnál. De nálunk akkor nem volt sportrész, hordozó került a vázra.
Ha ennyit szántok rá, vannak jó, márkás használt babakocsik, érdemes szétnézni.
1es vagyok.
Nekem nem tűnt alacsonyak a mózes, meg azt úgy is hamar kinövi.
A sport részt szét lehet csavarozni, bár én nem estem még neki. Kefével szoktam és szivaccsal kint a melegben lemosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!