Első baba fiú, kék babakocsija van. Második kislány lesz. Vennétek másikat?
Ha én megtehetném és nem kéne számolgatni, akkor sem vennék újat. A tesómmal nekünk is ugyanaz a babakocsink volt (5 és fél évvel vagyok idősebb), és teljesen jó volt. Egy ismerősömék barna babakocsit vettek elsőre, és jó a másodiknak is, nem vettek újat.
Inkább nyitnék nekik egy lakáskasszát már most, és gyűjtögetném apránként a pénzt, hogy mire felnőnek, ezzel is segíthessem őket az önállósodáshoz. Nagyon jó konstrukciót láttam a Fundamentánál erre a célra, én azt meg fogom játszani, ha még meglesz, mire gyerekem lesz. Nem vagyok ügynökük, de ügyfelük igen, és nekem sokat segített ez a kassza, még úgy is, hogy egyedül fizettem, támogatás van rá. Most készülök lakást venni, enélkül nehezebb helyzetben lennék.
Dehogy vennék! :)
Ha tetszik a kocsi, jó is még, megszoktad, a nagyobbiknak már nincsen rá szüksége, biztos, hogy nem vennék. Az anyagiak miatt sem, illetve a benne lévő vegyszerek miatt sem, amik a régiben már aligha vannak meg és környezetvédelmi okokból sem. Én egy kislányt sem öltöztetnék csak rózsaszínbe, hanem mindenféle színbe, sőt amíg kicsi, addig a bátyja ruháit is ráadnám, mondjuk úgy 1-1,5 éves koráig biztosan. Ismerek kislányt, aki odavan a traktorokért, a markolókért, babával nem akar játszani, nem is akarja, hogy vegyenek neki. Ha mégis zavarna, akkor eladhatod vagy elcserélheted facebook csoportokban vagy az interneten.
off:
Én dömpereztem babázás helyett lány létemre. :-)
Tök felesleges ezért babakocsit cserélni.
Tologattam a lányom a piros, igazi csajos virágmintás babakocsiban, a rózsaszín fidres-fodros napozóban.
Jaj, de aranyos kisfiú, mi a neve?
Na? :)
Az emberek képesek rózsaszín babakocsiban rózsaszínbe öltözött gyerekről is megkérdezni, hogy kisfiú-e vagy kislány :D
Biztos, hogy nem cserélném le, kékbe simán lehet kislányt is tenni. Rózsaszínbe már nem tennék fiút, de a kék egyáltalán nem "totál fiús" szín. :) Feldobnám 1-2 lányos kiegészítővel, de legnagyobb éke úgyis a kislányod lesz, őt fogják nézni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!