Szundikendőnek van értelme?
én babám nagyon szerette a babakocsiban volt az egyik oldalra felakasztva, a másik oldalon meg csörgő, ez utóbbi stabilabban felszerelhető, szóval ez maradt, mert a szundikendőt leszedi és azt se tudja hol van.
bárminek csak addig van értelme, míg ránéz, kis játék, mosoly, alvásra semmi nem kell neki, sőt zavaró lehet a légzésben ha arccal felé fordul.
paplanba szereti belefúrni magát, arcát nagyon.
Igaz, rég voltam anya (ma már inkább nagyi korú vagyok), DE teljesen mindegy ki, hogyan hívja, ha a pici kiválaszt valamit és/vagy valakit, hogy segítse az elalvását, akkor annak igenis van értelme! A kicsit megnyugtatja, szeretetet sugároz feléje. A tesóm mindig a szájában egy falat kovászos! kenyérrel aludt csak el. Reggelre borzalmas élesztős, erjedt szaga volt. Ma már köztiszteletben álló rendőr. Erről a "kilengéséről" nem is beszélünk, de; az Ő gyerekei is kiválasztottak valamit alvás-segítőnek, az én lányom is. Neki "csücsije" volt. Egy kék pléd. Amikor már szétmorzsolta a csücsköket, szétvágtam kisebb darabokra, kerestem szegőt, ami hasonlított az eredetihez, megvarrtam. Még az óvodába is kérték az óvónők, hogy vigye be magával, mert érzi rajta a szülő megnyugtató szeretetét.
Kérlek mindnyájatokat, ne akarjátok megvonni a kicsiktől ezt a ragaszkodást, inkább szeretetteljesen segítsétek elő, hogy minél tovább élvezhesse. / Barátnőm unokája az édesapja cipőjével aludt/alszik a mai napig. Hordhatja az oviba az egyik párt, a másik otthoni. Lassan a cipőből már csak az emlék marad, de a kicsi felé akkor is a legfelsőbb szülői szeretetet és megnyugvást közvetítette, amihez bármikor fordulhat/fordulhatott. / Bocs a szónoklatért, de imádom a kisbocsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!