Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Szundikendőnek van értelme?

Szundikendőnek van értelme?

Figyelt kérdés
2015. jún. 1. 20:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Nálunk van. A 4 éves lányok a mai napig csak az ő nyunyujával alszik. A 20 hónapos fiam is azzal alszik. Ha sír valamelyik, azzal nyugszik meg.
2015. jún. 1. 20:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gyerekfüggő. Én is vettem a kisfiamnak de egyáltalán nem érdekelte. Ő egy plüss kutyát szúrt ki magának, lassan 3 éves és még mindig azzal alszik
2015. jún. 1. 20:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Nálunk nem volt értelme. Egy kis takarót nézett ki magának :)
2015. jún. 1. 21:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Nagyobbik lányom nem érdekelte, semmivel sem alszik (4 éves). A kicsi 9 hónapos és csak azzal alszik el. Szóval, gyerekfüggő.
2015. jún. 1. 21:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Gyerekfüggő, a 3 évesem még mindig csak azzal alszik el. A kistesónak is veszünk, de lehet, hogy őt nem is fogja érdekelni. Kiderül.
2015. jún. 1. 22:35
 6/9 anonim ***** válasza:

én babám nagyon szerette a babakocsiban volt az egyik oldalra felakasztva, a másik oldalon meg csörgő, ez utóbbi stabilabban felszerelhető, szóval ez maradt, mert a szundikendőt leszedi és azt se tudja hol van.

bárminek csak addig van értelme, míg ránéz, kis játék, mosoly, alvásra semmi nem kell neki, sőt zavaró lehet a légzésben ha arccal felé fordul.

paplanba szereti belefúrni magát, arcát nagyon.

2015. jún. 1. 22:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Gyerekfüggő. Kisfiam már 5 éves, de még mindig azzal alszik el. Mostmár csak akkor kell neki, de régen mindenhova hurcolta, nem volt meg nélküle, de ahogy idősödik, egyre inkább hagyja el. De az alváshoz még mindig kell.
2015. jún. 2. 09:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem majdnem minden gyereknek kell valami amit morzsolgathat alvás közben! Az én fiamnak két nagyon vékony párnácskája van, azzal játszik, morzsolja a csücskét. Valaki textilpelsuozik, valakinek elég simán a cumi. Barátnőm kislányának van egy macija a macinak van egy szallagja és azzal nyugtatgatja magát. A fianak meg ugyszint van egy macija és a maci cimkéjével játszik, altatja magát.... szerintem minden gyereknek kell valami.
2015. jún. 2. 11:47
 9/9 mobidick ***** válasza:

Igaz, rég voltam anya (ma már inkább nagyi korú vagyok), DE teljesen mindegy ki, hogyan hívja, ha a pici kiválaszt valamit és/vagy valakit, hogy segítse az elalvását, akkor annak igenis van értelme! A kicsit megnyugtatja, szeretetet sugároz feléje. A tesóm mindig a szájában egy falat kovászos! kenyérrel aludt csak el. Reggelre borzalmas élesztős, erjedt szaga volt. Ma már köztiszteletben álló rendőr. Erről a "kilengéséről" nem is beszélünk, de; az Ő gyerekei is kiválasztottak valamit alvás-segítőnek, az én lányom is. Neki "csücsije" volt. Egy kék pléd. Amikor már szétmorzsolta a csücsköket, szétvágtam kisebb darabokra, kerestem szegőt, ami hasonlított az eredetihez, megvarrtam. Még az óvodába is kérték az óvónők, hogy vigye be magával, mert érzi rajta a szülő megnyugtató szeretetét.

Kérlek mindnyájatokat, ne akarjátok megvonni a kicsiktől ezt a ragaszkodást, inkább szeretetteljesen segítsétek elő, hogy minél tovább élvezhesse. / Barátnőm unokája az édesapja cipőjével aludt/alszik a mai napig. Hordhatja az oviba az egyik párt, a másik otthoni. Lassan a cipőből már csak az emlék marad, de a kicsi felé akkor is a legfelsőbb szülői szeretetet és megnyugvást közvetítette, amihez bármikor fordulhat/fordulhatott. / Bocs a szónoklatért, de imádom a kisbocsokat.

2015. jún. 4. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!