Érdemes még testvérfellépőt venni, ha majdnem 4 lesz a nagy, mire megszületik a kicsi?
Figyelt kérdés
Nem "vastag" gyerek fiam, sőt kifejezetten vékony. Most 3 és fél éves, és alig 14 kiló. A testvérfellépő terhelhetősége 20 kg. Októberben szülök, érdemes megvenni a fellépőt?2015. máj. 16. 06:49
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem. Nekem is ekkora a különbség, jön velünk gyalog, vagy biciklivel. Szerintem a fellépő ekkora gyereknek felesleges.
2/4 anonim válasza:
Nekem 2 éves volt a fiam, amikor szuletett a kistesó, es még mi sem használtunk testvérfellepőt.
Akkor érdemes venni, ha sokat gyalogoltok.
Mi csak játszira mentünk, nagyobb távolságokra meg autőval.
3/4 anonim válasza:
szerintem a testvérfellépő arr a célra kihasználható ha a nagy is babakocsis lenne, de mégse ikerkocsit kelljen tolni. 4 éves már csak nem babakocsis, hogy nem bír sétálni, bármennyi kiló is. nekem 5éves a fiam, szintén vékonyka, 2,5 éve sétál velem, kirándulni is rendszeresen járunk, nem mi cipeljük, ő jön, tehát képes és gondolom a tied is képes sétálni. vagy ha fáradékony még mindg tekerheti a bicot vagy a rolit :)
4/4 anonim válasza:
Szerintem ilyen korú gyereknek már nem kell a fellépő. Gondolom most sem babakocsiban tologatod, (elég furcsa lenne) hanem megy melletted gyalog, vagy valamilyen járgányon. Na így lesz ez akkor is ha már meglesz a kistesó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!