Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Milyen autósülést vegyünk?

Milyen autósülést vegyünk?

Figyelt kérdés
Néztünk most egyet, VSX autósülés 9-36 kg-ig, meg egy Peg perego 0-18 kg-ig. Vkinek tapasztalat? Melyik a legbiztonságosabb, kinek milyen van?
2015. máj. 1. 06:52
 1/6 anonim válasza:

Legfontosabb az hogy ha kicsi a baba, akkor fordítva tudjon ülni a menetiránynak. Nekünk 2 évesen lett csak megfordítva, de ha tehetnénk még az ajánlásoknak megfelelően 4 évesig csak háttal utazna.

Nem szeretnék ajánlani,mert nem tudom hogy mekkora a baba, de a 0-18kg az a piciknek biztonságosabb.

De kb 3 évesen kinövi, a másikba meg lötyög a gyerek egy jó darabig.

Nekünk a 0-25kg PIERRE CARDIN PS288 EA autósülés van és egy csomó ismerősnek,de meglepő módon mindegyikőnk meg van elégedve vele. Kb 5-6 éves koráig jó lesz. A 36 kg-s szerintem nagy lenne.

2015. máj. 1. 07:09
 2/6 A kérdező kommentje:
9 kg és 7 hónapos. Köszönöm :-)
2015. máj. 1. 08:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor csakis 0-18 kg-os ülés, minden máshoz még nagyon kicsi. A Peg Perego jó, nekünk is olyan volt.
2015. máj. 1. 08:26
 4/6 anonim válasza:
Akkor csakis a 0-akárhányig.Azt, hogy milyent vesztek az szinte csak a pénztárca mondja meg.De javaslom az újat mindenből.A nap eléggé megtudja rontani a biztonságát az alkatrészeknek.
2015. máj. 1. 14:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Römer baby safe volt az első 0-13 kg-ig,de szerintem ilyet már ne vegyél.Most Römer King 2 van,szerintem ezek a legjobbak.
2015. máj. 1. 19:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Érdemes elolvasni: [link]

Nekünk először 0-13-ig hauck volt, azt kinőtte, most römer-ünk van. Mindkettő a német teszt oldalakon jó minősítést kapott, de mégis beleültettük először a babát, hogy kipróbáljuk, hogy passzol bele. Mindkettővel elégedettek voltunk, bár őszintén szólva szerintem nincs gyerekülés, ami kényelmes lenne ebben a súlykategóriában. A gyártók csak a biztonságra koncentrálnak.

2015. máj. 2. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!