Milyen autósülést vegyünk?
Legfontosabb az hogy ha kicsi a baba, akkor fordítva tudjon ülni a menetiránynak. Nekünk 2 évesen lett csak megfordítva, de ha tehetnénk még az ajánlásoknak megfelelően 4 évesig csak háttal utazna.
Nem szeretnék ajánlani,mert nem tudom hogy mekkora a baba, de a 0-18kg az a piciknek biztonságosabb.
De kb 3 évesen kinövi, a másikba meg lötyög a gyerek egy jó darabig.
Nekünk a 0-25kg PIERRE CARDIN PS288 EA autósülés van és egy csomó ismerősnek,de meglepő módon mindegyikőnk meg van elégedve vele. Kb 5-6 éves koráig jó lesz. A 36 kg-s szerintem nagy lenne.
Érdemes elolvasni: [link]
Nekünk először 0-13-ig hauck volt, azt kinőtte, most römer-ünk van. Mindkettő a német teszt oldalakon jó minősítést kapott, de mégis beleültettük először a babát, hogy kipróbáljuk, hogy passzol bele. Mindkettővel elégedettek voltunk, bár őszintén szólva szerintem nincs gyerekülés, ami kényelmes lenne ebben a súlykategóriában. A gyártók csak a biztonságra koncentrálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!