Hgeorgina kérdése:
Párommal első gyermekünket várjuk és a babakocsi vásárlásnál kicsit elakadtun. Mi a véleményeteket a Riko Nano 3:1 multifunkciós-Magenta modelljével kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 17. 14:51
1/3 anonim válasza:
De jó :D Olyan mint egy űrhajó :D
Bocsi, ilyet még nem láttam, megnéztem Google-n.
Sztem jó kocsinak tűnik.
2/3 anonim válasza:
Olyan mint a Touragoo és sok más márka. Ugyan az a dizájn csak más a márkanév:D. Nekem Touragoo Adventure van és nagyon szuper. Bár a mózest talán 2x használtuk.Kezdettő fogva a hordozó részben van a baba,majd váltunk a sportrészre. Nem lát ki a mózesból és nem szereti. A szobában aludt benne piciként. Amúgy masszív szerintem ez a kocsi is,mi az erdőt is járjuk vele,könnyű és kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!