Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Babakocsi szakértők ide...

Babakocsi szakértők ide gyertek! Ehhez hasonló féle-fajta babakocsi keresnék, más márka, használt, nem számít, csak olcsóbb legyen. Létezik?

Figyelt kérdés

[link]

Hasonló kritériumoknak szeretném ha megfelelnének, mert sokat kell használnom, kocsiból ki-be, oviba-suliba ki-be..nagyon rohangálós életünk van. Én úgy látom az ilyenmegfelelő lenne ilyen életvitel mellett.

2015. ápr. 12. 09:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

[link]

Nezd csak itt tudod meg tovabb szűkíteni a keresesi felteteleket. (Utolsó voltam) ;)

2015. ápr. 12. 13:15
 12/17 anonim ***** válasza:

Az sem mindegy, hogy mekkora kocsiba/csomagtartóba akarod betenni.

Esetleg Bebetto Solaris. Nagyon jó kocsi. De attól függ, milyen elvárásaid vannak.

2015. ápr. 12. 19:38
 13/17 A kérdező kommentje:

Eléggé nehéz már azt is eldönteni, hogy melyik felelne meg az igényeknek, így jól átgondolva.

-város szélén lakunk, tudunk nagyokat sétálni, de nem a legjobbak a járdák

-reggel-délután ovi-suli (amik egymástól több km-re vannak, tehát van ki-be szállás a kocsiból), suli utén különóra.

-hosszabb sétákra mózes kellene, mert csak az a kényelmes

-sokat kirándulunk

Kb. ennyi aminek meg kellene felelnie a babakocsinak. De teljesen elbizonytalanodtam

Ja és egyterűnk van.

2015. ápr. 12. 22:03
 14/17 anonim ***** válasza:
Én használtam a Tourago flame-t,a sport része baromi szűk.El is adtuk.Nagyot csalódtam ebben a márkában,volt már etetőszékünk is,soha nem venném ezt a márkát.Ebben az árban sokkal jobbakat kapsz.Pl. Abc design?Vagy Quinny?Nekem ezek váltak be.
2015. ápr. 12. 23:52
 15/17 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 13. 09:23
 16/17 anonim ***** válasza:
tomas hiker verdi, nem használtam, csak láttam a lakóhelyünkön, jól nézett ki.
2015. ápr. 14. 10:23
 17/17 anonim ***** válasza:
előző vok, és jó a babatáskája!
2015. ápr. 14. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!