Ismeritek ezek közül valamelyik babakocsit, vélemények?
Nekem is Hauck kocsim van, kb. 6 kg és simán fel tudom tenni a buszra, úgy hogy benne van a 13 hónapos fiam. Pedig nálunk még közlekednek a régi Ikarus buszok is, lévén Székesfehérvárról. De azokra is felteszem egyedül. Mondjuk, ha az alját megpakolom, akkor kicsit nehezebb, de alacsony padlósra könnyű úgy is feltenni.
Mondjuk terhesen amúgy se emelgess nagyon 5 kg-nál többet, persze a gyereket kell, de ha nem muszáj, akkor babakocsit ne emelgess. Amúgy nekem szó nélkül szoktak segíteni a buszon, még az alacsony padlóson is.
Egyiket sem.Gyenge,kis kerekű mind.
Nézd meg a caretero spacert,az sokkal stabilabb.Főleg ha a másik gyereknél is szeretnéd használni.
Előző vagyok.Hidd el,értek hozzá, 4 gyerekem van,használtam már jó pár kocsit.
Ha nem akarsz sokat költeni de mégis egy erősebb kocsit akarsz,akkor caretero spacer vagy még nézd meg a milly mally venust.
Nézz körül a Baby Design babakocsik között, jó minőségűek, vannak olcsóbbak is, de átlag sajna ezek is 20-30 ezer Ft-ok, de jók. Nem ajánlok neked 2 karos babakocsit. Nekem 3 gyerekem van, az első kettő között 13 hónap a korkülönbség. Volt 2 karos babakocsim, szörnyű volt, hogy a 2 éves kezét alig tudtam fogni, míg az 1 évest toltam, 1 kézzel meg nem lehet 2 karos kocsit tolni.
Vagy vannak olcsóbb Hauck kocsik is, amit lapalakúra lehet összecsukni és egybekarosak, neked a célnak megfelelnek, városi közlekedésre nagyon jók:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!