Lorelli babakocsiról vélemény?
A Lorelli Lunát néztem ki, ár-érték arányban jónak tűnik. 2. baba lesz, az elsőnél Hauckot vettünk de nem vált be.
Újat szeretnénk, de 80 ezernél nem szánunk rá többet, így nem túl nagy a választék.
szerintem gagyi minűségűek,sok rosszat hallani róluk. könnyen tönkremennek.
én ezt vettem,hordozó,lábzsákok,minden járnak hozzá, nagyon szeretem jó kis kocsi :-) na nem azért irom,hogy ilyet vegyél,csak,hogy lásd 80 alatt azért van jobb is mint a lorelli. keresgélj még,meg találsz jobbat nála
Az abdor arte babakocsit is eléggé dicsérték itt a gyk-n. Szerintem jól is néz ki, és van hozzá minden ami kell, és most 80 alatt lehet kapni. :)
Hát nekünk lorelli monza 3 3:1 kocsink van és imádom.könnyű maga a kocsi, nagyon könnyű irányítani és elég nagy minden része.a kosara hatalmas és van még egy zippzáros tároló is.
Nem tudom hol olvasták hogy rossz mert nekünk kb 2 hónapot kellett várni mire meghozták mert mindenki ilyet akart.most nemrèg voltam a babaszafariban és néztem a lunat hát szerintem ugyanaz mint a monza csak 4 kerekes és az is iszonyat jó.szerintem nézd meg személyesen és megfogod tapasztalni h milyen jó tolni meg minden.ellenben az első babámmal hasonló kocsim volt mint linkeltek és el is adtam mert nagyon nehezek. Mind a váz mind a tartozékok.ja és ezek ugyan úgy lengyelek mint a lorelli.csak tényleg nem mindegy hogy a lorelliből sport babakocsit veszel vagy komolyat veszel.amúgy a monza ugyan az szinte mint az abc cobra csak a monzát könnyebb irányítani.tényleg próbáld ki a kocsikat mert mindenkinek más a kényelmes meg a könnyű.
Azért a Luna védelmébe mondanám, hogy minden márkának vannak gyengébb és vannak jobb termékei. Lehet, hogy a 30 pár ezres lorelli foxy gagyi (de még arról is megoszlottak a vélemények,volt aki szidta, de többen dicsérték, vagy legalábbis ár-érték arányban elégedettek voltak vele), de azért a luna már ránézésre is más kategória, na meg árban is több, mint a duplája. Szóval azért meg az a hír járja, hogy a lorelli gagyi, még nem biztos, hogy minden termékére igaz.
Én egy másik babakocsival vagyok így, itt a gyakorin általános utálatnak örvend kb. nekem meg teljesen megfelel, semmi baja, egyáltalán nem tapasztaltam azokat a problémákat amikért itt lehúzzák. Hozzá teszem, hogy azoknak a véleményeknek a 80%-a is olyan, hogy nem is használták, közük nem volt hozzá, csak "az a hír járja".
Persze most nem azt mondom, hogy biztos jó, vedd meg bátran. Mert azért mint a linkekből is kitűnik vannak még 3:1-ben babakocsik ebben az árfekvésben, hasonló kinézettel, nézelődni kell még. Ha teheted menj el, nézd meg személyesen, próbáld ki, úgy könnyebb lesz megfelelő döntést hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!