Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Sportész csere? Többi lent.

Sportész csere? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kisfiam 5 és fél hónapos! Hosszra még éppen jó lenne neki a mózes, viszont szélességre már szűk olyannyira, hogy az egyik kezét már le sem tudja tenni maga mellé... Ez Őt egyáltalán nem zavarja, igazából én nem is vettem észre eddig...most viszont, hogy itt a jó idő, megfordult a fejembe, hogy kicserélem a mózest sportrészre! Jobban meg lehet dönteni, mint amennyire a hordozó van, mivel még a kisfiam nem ül! Szerettem volna a végsőkig kihasználni a mózest, de lehet, hogy sokkal kényelmesebb lesz neki a sportba, de mint írtam, nem zavarja szűkös hely, így is nagyokat horpaszt benne! Ti kicserélnétek?

2015. márc. 10. 21:42
 1/1 anonim ***** válasza:
nem :) a babák szeretik a szűk helyeket, megnyugtatja őket. a pocakodban sem tudott terpeszteni... ha kicseréled akkor tapasztalatom szerint vége a babakocsis alvásnak, mert akkor már a külvilág izgibb lesz amit végre lát :)
2015. márc. 10. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!