Csatos hordozó vagy mei tai? Különbség?
Nekem mindketto volt, a mei tait tobbet használtuk, mert én szerettem különbözőképpen kötni, ami a csatosnal zgye nem lehetseges. Kb 5 perc megtanulni 1 kotesfajtat.
Az is könnyebbség volt az mt-nel, hogy ha a párom horodzott akkor rakotottuk es kesz. A csatosnal ha valtogattuk melyikünk hordoz, allandoan állítgatni kellett a pantok hosszat es a derekszijjat.
Egyebkent nem kell, hogy ülni tudjon, csak annyi, hogy a fejet tartsa. Ezert ajánlják ezeket 3 hónapos kortól inkabb.
a mei-tai kötős, a csatos meg ugye csatos :D tehát a csatossal egyszerűbb/gyorsabb a felvétel, de ha ketten hordoztok állítgatni kell ugyanúgy
a mei-tait 3-4, a csatost 5-6 hónapos kortól egészséges használni, viszont az előbbi 15, a másik 20 kg-ig jó - te tudod ebből neked melyik az előnyösebb (az ülni tudást nem kell megvárni, ezekben nem "ül" a baba, hiszen itt megfelelően van támasztva a gerince, csigolyáról csigolyára. ez jobban igaz a mei-tai-ra, a csatos a párnázottsága miatt kevésbé simul a hátra, ezért ajánlott később használni - újszülöttszűkítő idevagyoda)
a csatossal csak egy magasságba lehet tenni a babát, a mei-tait tudod kötni magasabbra, meg úgy egyáltalán nagyobb szabadságod van vele
a csatos drágább
nagyjából ennyi különbség jut eszembe, azt nem lehet kategorikusan kijelenteni hogy ez vagy az a jobb, kinek mi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!